Nem kell sütni és nagyon krémes, ezt egyszerűen mindenki imádja, nem lehet kihagyni!
Hozzávalók:
20 dkg mascarpone
1 csomag instant vaníliapuding
3 evőkanál cukor
5 dl tej
3 dl habtejszín
2 tasak habfix
15 dkg málna (fagyasztott is jó)
Elkészítése:
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
23x24 tepsi.
Elkészítési idő: 15.perc Nehézség: KönnyűA tekercset vékony szeletekre vágjuk, vékonyan kivajazott jénaiba rakjuk. Az aljára, oldalára, majd ráöntjük az öntetet, majd ismét piskóta, öntet ... Felül öntet legyen. Hűtőbe ra...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: NehézA tojásfehérjét felverjük, a tojássárgáját a porcukorral kikeverjük. A lisztbe elkeverjük a sütőport. A kikevert tojássárgához adjuk fokozatosan a sütőporos lisztet és a felvert...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KözepesA lekváros piskóta tekercset felszeleteltem,folpackkal kibéleltem azt a tepsit amiben a barna lapot sütöttem,és a lekváros piskótákkal szépen kiraktam. 50 dkg tehén túrót, 3 doboz...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: Könnyű