Nem kell sütni és nagyon krémes, ezt egyszerűen mindenki imádja, nem lehet kihagyni!
Hozzávalók:
20 dkg mascarpone
1 csomag instant vaníliapuding
3 evőkanál cukor
5 dl tej
3 dl habtejszín
2 tasak habfix
15 dkg málna (fagyasztott is jó)
Elkészítése:
A pudingot a cukorral és a tejjel krémesre keverjük. A mascarponét hozzáadjuk. A habot felverjük és belekeverjük a habfixet, majd a pudingos krémhez kavarjuk. A málnát megmossuk és a krém háromnegyedéhez keverjük, majd egy lekapcsolható oldalú sütőformába kanalazzuk. A maradék krémet amiben nincs málna, elkenjük a tetején és 3-4 órára hűtőbe tesszük. Hidegen tálaljuk.
A margarint habosra keverjük a 25 dkg cukorral, tojással. Hozzáadjuk a sütőporos lisztet, végül a kakaóport + 2.5 dl tejet. Tepsibe tesszük 170C-os előmelegített sütőben 25 perc a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűCski öntet: A tojásokat,kakaót,cukrot,lisztet pici tejjel simára keverjük. Ezután az összes tejet hozzá keverjük,és teszünk bele egy kis rumot/amiben ázik a mazsola abból öntesz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1 A tojások fehérjét a cukorral habbá verjük, közben fokozatosan hozzáadjuk a cukrot. 2 A kemény habhoz keverjük a tojássárgájákat. 3 A lisztet elkeverjük a csipet sóval, a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA piskóta hozzávalóit kétfelé osztjuk és sütünk belőle 2 piskóta lapot közepes tepsiben. Ha nagyobb méretűt akarunk, növeljük arányosan a mennyiségeket,( 4-4 tojás, 10-10 dkg liszt...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: Közepes