25 dkg étcsokoládé
2 dkg Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
6 ek. habtejszín
2 db kezeletlen narancs lereszelt héja
25 dkg Rama Vajas Íz
10 dkg porcukor
Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi szabályzat
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Cookie Szabályzat
Először elkészítjük a tésztát: a tojást a cukorral habosra verjük. Hozzáadjuk az 50 ml vizet és az 50 ml olajat. Ezután hozzáadjuk a sütőporral összekevert lisztet. A kész tésztát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítés: A krémet készítem el először. A pudingot a szokásos módon főzöm a tejjel és a cukorral majd hűlni hagyom.A túrót a vajjal habosítom.Mikor a puding kihűl a vajas túróva...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyű