25 dkg étcsokoládé
2 dkg Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
6 ek. habtejszín
2 db kezeletlen narancs lereszelt héja
25 dkg Rama Vajas Íz
10 dkg porcukor
Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi szabályzat
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Cookie Szabályzat
A tepsi mérete 28 x 40 cm A tepsit kibéleljük és rátesszük a vágott diót. Piskóta: A tojásfehérjéket felverem a citrom levével,hozzá adagolom a cukrot,aztán a diót és a lisztet. A...
Elkészítési idő: 2 ó Nehézség: Közepesa
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KönnyűA krémhez a hideg tejben elkeverjük a 3 tojást és a 3 vaníliás cukrot, majd belekeverjük a pudingport és a 20 dkg cukrot is. Kézi habverővel, folyamatos keverés mellett sűrűre főzz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit összemorzsoljuk, a tejfollel ruganyos tesztat gyurunk Két részre osztjuk, és az egyik felét belenyújtjuk egy kiolajozott es lisztezett tepsibe A fehér krémhe...
Elkészítési idő: 90 perc Nehézség: Könnyű