25 dkg étcsokoládé
2 dkg Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
6 ek. habtejszín
2 db kezeletlen narancs lereszelt héja
25 dkg Rama Vajas Íz
10 dkg porcukor
Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi szabályzat
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Cookie Szabályzat
Először kisütjük a két piskótát. A sütőt előmelegítjük 185 °C-ra, egy 32x10 cm-es kenyérsütő formát kibélelünk sütőpapírral. A sima piskótához a tojásokat a cukorral habo...
Elkészítési idő: kb 2 óra Nehézség: Közepes1 csomag leveles tészta felét kisodorjuk és tepsibe rakjuk,majd rárakunk szorosan babapiskótát erre barack kompótot , utána főzünk 1 liter tejből vaníliás pudingot , (2 zacskó ) rá...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukrot az 5 tájás sárgájával és a margarinnal kikeverjük. Hozzáadjuk a túrót és a vaníliás cukrot és az előre elkészített zselatinos tejet. Közepes nagyságú szétszedhető tortafor...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: Könnyű