25 dkg étcsokoládé
2 dkg Dr. Oetker Bourbon Vaníliás cukor
6 ek. habtejszín
2 db kezeletlen narancs lereszelt héja
25 dkg Rama Vajas Íz
10 dkg porcukor
Az összetört étcsokoládét megszórjuk a vaníliás cukorral, hozzáöntjük a tejszínt és vízgőz fölött, kevergetve felolvasztjuk. A tűzről lehúzva hozzákeverjük a reszelt narancshéjat.
Időnként megkeverve, 15-20 percig, szobahőmérsékleten hagyjuk hűlni. Ne tegyük hűtőbe.
A Rama Vajas Ízt habosra keverjük a porcukorral.
A kihabosított margarinba csorgatjuk a csokoládét, és az egészet sima krémmé keverjük.
Kapcsolat
Jogi nyilatkozat
Adatvédelmi szabályzat
FELHASZNÁLÁSI FELTÉTELEK
Cookie Szabályzat
Krém készítése : Először a krémet készítem el, hogy jóllehűljön,megdermedjen. A pudingporokat a cukorral, tejjel felfőzzük. Közben a csokoládét is bele tördeljük. A kókuszreszel...
Elkészítési idő: 1 óraA krémhez a pudingport,a lisztet és a tojássárgáját csomómentesre kevertem, lassan hozzáadagoltam a tejet és sűrű krémmé főztem. A tetejét folpackkal letakartam és így hagytam kihű...
Elkészítési idő: 2,5 óra