2 db közepes cukkini
olívaolaj
15 dkg krémes állagú sajt vagy light krémsajt
2 db paradicsom
10 dkg feta sajt (elhagyható)
só, bors, egy gerezd fokhagyma
fenyőmag pirítva ízlés szerint
A cukkinit hámozd meg, majd szeld vékony csíkokra. Egy serpenyőben 2 evőkanál olajon párold meg.
A mártáshoz a krémsajtot keverd ki, ízlés szerinti mennyiségű sóval, borssal és egy gerezd összezúzott fokhagymával. Keverd össze a cukkinivel és a kockára vágott paradicsommal.
Halmozd egy tányérra és morzsolj rá feta sajtot, majd szórd meg pirított fenyőmaggal.
A zabpelyhet elkeverjük a búzacsírával, felöntjük a tejjel, 20-30 percet állni hagyjuk. Hozzáadjuk a citromlét, édesítőt, a lereszelt almát és a tojást, alaposan elkeverjük, és kev...
Elkészítési idő:A gombát megtisztítjuk, a szárát eltávolítjuk. Kiválogatunl belőle kb 30 dkg kalapot. A szárakat és a többi kalapot apró darabokra vágjuk. A kis kockákra vágott hagymát megpirítju...
Elkészítési idő:A burgonyát megfőzzük, meghámozzuk. A tejfölt kikeverjük a reszelt sajttal. A paradicsomot meghámozzuk, a hagymát megtisztítjuk és mindkettőt felszeleteljük. A tepsi alját vékonyan...
Elkészítési idő: 50 perc