400 gr csirkemell kockára vágva
1 fej vöröshagyma
1 nagy pohár light joghurt
pirospaprika őrlemény, só, bors
2 kiskanál teljes kiőrlésű búzaliszt
A hagymát megfonnyasztom pici olajon, azt olvastam, ilyenkor kell hozzáadni a pirospaprikát, mert ilyenkor jön elő a színe.
Beleborítom a csirkét és megpirítóm, majd felöntöm pici vízzel és még párolom egy picit.
Ha már megpuhult a csirke, beleöntöm a joghurtot és kicsit felforralom. 2 kiskanál teljes kiőrlésű búzalisztet sűrítem a szószt és jöhet a só, bors ízlés szerint.
A hagymát megtisztítjuk és felszeleteljük, kevés olajban pirítani kezdjük, a zöld részét is felhasználjuk. A húst nagyobb darabokra vágjuk és hozzáadjuk, majd megszórjuk a fűszerek...
Elkészítési idő:◾️A csirkecombokat megmossuk és megtisztítjuk. A szintén megmosott csirkemellet kisebb darabokra vágjuk, a zúzát pedig megtisztítjuk, és apróra vágjuk. ◾️A megpucolt hagymát felko...
Elkészítési idő: 120 percA csirkemellet sózzuk, borsozzuk és olívaolajon megsütjük, hozzáadjuk a zúzott fokhagymát. Közben egy kis edényben felmelegítjük a tejfölt és belekeverjük a tejszínt. A reszelt eme...
Elkészítési idő: 40 perc