400 gr csirkemell kockára vágva
1 fej vöröshagyma
1 nagy pohár light joghurt
pirospaprika őrlemény, só, bors
2 kiskanál teljes kiőrlésű búzaliszt
A hagymát megfonnyasztom pici olajon, azt olvastam, ilyenkor kell hozzáadni a pirospaprikát, mert ilyenkor jön elő a színe.
Beleborítom a csirkét és megpirítóm, majd felöntöm pici vízzel és még párolom egy picit.
Ha már megpuhult a csirke, beleöntöm a joghurtot és kicsit felforralom. 2 kiskanál teljes kiőrlésű búzalisztet sűrítem a szószt és jöhet a só, bors ízlés szerint.
A csirkemell bőrét leszedem, lehártyázom, csontjáról leszedem. Szép egységes szeleteket vágok a filéből, majd megszórom őrölt cuminnal, majd sózom és összeforgatom a husikat. A feh...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: KönnyűA szárnyakat ízlés szerint sózzuk, borsozzuk. A fűszereket, az olajat és a joghurtot alaposan belemasszírozzuk a szárnyakba, majd egy sütőpapírral bélelt tepsire tesszük, meglo...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A csirkemellet szeletekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2. Lisztbe, majd felvert tojásba és végül reszelt sajtba forgatjuk, panírozzuk. 3. A szeleteket tepsibe fektetjük, r...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA kukoricakeményítőt, a fűszereket és a sütőport összekeverjük és belemártjuk a húsokat. Majd hűtőbe tesszük 1 órára. Megcsináljuk a második panírt: a kukoricakeményítőt, a sütőpor...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű