450 g garnélarák
zöldhagyma
3 ek. fokhagymás chiliszósz
2 ek. olívaolaj
Folyamatosan kevergetve pirítsd majdnem készre a rákot. (Ha fagyasztottból dolgozol, előbb olvaszd ki egy kicsit, és ha nincs megpucolva, természetesen készítsd elő.) Add hozzá a chiliszószt, és főzd 1-2 percig.
Szórd meg a kockára vágott zöldhagymával!
1. Aprítsuk finomra a hagymát, kockázzuk fel a füstölt szalonnát, majd a paprikát és a paradicsomot is. 2. A tésztát főzzük meg al dente (nem főzzük szét, hanem fogroppanósra, álta...
Elkészítési idő: 45 min Nehézség: Közepes1. A halszeleteket egy tálcára fektetjük, és ha kiolvadtak, alaposan meglocsoljuk a lime levével, kicsit sózzuk. 10-15 percre állni hagyjuk. 2. Felaprítjuk a vöröshagymát, átnyomj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMelegítsd elő a sütőt 50 (!) fokra. Nem elírás, a lazac sütése ebben a receptben a sütőben 50 fokon történik, éppen ez biztosítja a friss ízeket. Ha szükséges, tisztítsd meg a la...
Elkészítési idő: 1:05 Nehézség: Közepes