500 g csirkemellfilé
4-5 szelet jó minőségű sovány sonka (pl. Feketeerdei)
½ konzerv darabolt cukrozatlan ananász (150-200 g friss ananász)
1,5 dl kókusztejszín (zsírszegényebb, kevésbé sűrű és kókuszízű változat)
10 g étkezési keményítő
A sonkát pirítsd meg egy teflon sütőben.
A csirkemellet kockázd fel, a sonkát vágd kis darabokra, majd tedd fel egy serpenyőben sülni. A sonkából kisülő zsiradék épp elég lesz megsütni a húskockákat.
Amikor már kifehéredtek, add hozzájuk a lecsepegtetett ananászkonzervet, végül a kókusztejszínt és egy kis étkezési keményítővel sűrítsd be a végén. Ilyenkor már csak lassú tűzön, főzd egy picit.
A vöröshagymát és a csirkemellet felkockázom. Kevés olajon megfuttatom a hagymát, ráteszem a húst, megsózom és borsozom, és együtt párolom a hús kifehéredéséig. Ezután hozzáadom a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst megmossuk, kettőbe vágjuk, hogy külön legyen az alsó- felső része. A zúzott fokhagymát és a gyömbért 0,5 dl olajba keverjük és rákenjük a húsokra, fűszerezzük. A zöldségeket...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA szalonnát apró kockára vágtam, és zsír hozzáadása nélkül elkezdtem kisütni. Hozzáadtam a nem túl apróra vágott hagymát, ezzel együtt üvegesre pirítottam. A kicsontozott csibecomb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst alaposan megmossuk, forgójánál elvágjuk. A burgonyákat, hagymát meghámozzuk. A burgonyát karikákra vágjuk, a hagymát laskájára vágjuk .Tepsibe tesszük az olajat, mehet bele...
Elkészítési idő: 1 ó 30 perc Nehézség: Könnyű