500 g csirkemell filé
100 g kesudió
½ piros kaliforniai paprika
1 fej vöröshagyma
szójaszósz
só
bors
fokhagyma
chili
gyömbér
kókuszzsír
A kesudiót áztasd be 1-2 órára, majd öntsd le a vizet és pirítsd meg egy serpenyőben.
A hagymát kockázd fel és kis kókuszzsíron kezdd el pirítani. Add hozzá a szintén kis darabokra vágott paprikát majd a felkockázott, vagy –csíkozott csirkemellet. Pirítsd meg, fűszerezd, majd fedő alatt főzd egy kicsit. Utána önts rá egy kis szójaszószt, add hozzá a pirított kesudiót és fedő nélkül süsd még egy pár percet.
Tepsibe pakoltam:zöldbabot,zöldborsót,répát,sütőtököt,almát,brokkolit,ráraktam a fűszerezett csirkehúst,pici olajjal meglocsoltam és fóliával lefedve kb másfél óráig pároltam majd...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy nagy tálba reszeljük le először a cukkinit, sózzuk be, és hagyjuk, hogy levet engedjen. Nyomkodjuk át pár perc elteltével, így a felesleges lé távozik belőle. Ekkor reszeljük h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkemellet megtisztítottam és felkockáztam. A vöröshagymát megtisztítottam, apróra kockáztam, majd kevés olajon megfonnyasztottam. Rászórtam a húst és fehéredésig sütöttem. Só...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEzt a végtelenül egyszerű receptet szeretettel ajánlom időhiányosoknak, kezdő paleósoknak, spórolósoknak és mindenkinek, aki – hozzám hasonlóan – imádja a hagyomány „párizsias” bun...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű