250 g pulykamell filé
200 g csirkemáj
250 g gomba
200 g zöldborsó
100 g sűrített paradicsom (100%-os)
1 db piros húsú paprika
1 közepes fej hagyma
só, bors, fokhagyma
kókuszzsír
A sonkát vágd kis csíkokra és kezdd el sütni egy serpenyőben. Amikor kisült belőle egy kevés zsír, add hozzá az apróra vágott hagymát, majd a hús- és májkockákat, a borsót, a paprikát, végül a paradicsom pürét és a gombát. Fűszerezd sóval, borssal, fokhagymával.
Főzd, míg a húskockák teljesen meg nem puhulnak.
1. Pácot készítünk 1 pohár tejfölből, 1 dkg gyros fűszerkeverékből és a mustárból. 2. A felkockázott húst a pácban pihentetjük 1-2 órát. 3. Olajon megfonnyasztjuk a hagymát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézEgy lábasban olajat hevítek és megfonnyasztom rajta a hagymát. Közben finoman sózom. Hozzákeverem a kölest és 1-2 percig együtt pirítom őket. Felöntöm a háromszoros mennyiségű vízz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűÉrdemes nagyobb mennyiséget bekeverni! Zárható üvegben hosszan tárolható!
Elkészítési idő: 1ora Nehézség: Könnyű• Elkészítés: A combokat és a mellet megmostam, bőrét bevagdostam, majd sóztam, és kevés olajon mindkét oldalát átsütöttem. • A megmaradt kacsazsíros olajat egy hőálló tálba tette...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes