Családireceptkönyv.hu

Rablóhús


Írta:

Adag: 3 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


450 g pulyka/csirkemell
400 g édesburgonya
2-3db hagyma
1db padlizsán
2db paprika
1db cukkíni
só, bors
A sütéshez: víz, olívaolaj

Elkészítés:


A húst kockázd fel, a burgonyát és zöldségeket hámozd meg, karikázd fel. Nyársakra húzd fel sorban.

Tepsiben helyezd el a nyársakat, sózd, borsozd, önts alá kis vizet. Fújd le őket olívaolajjal majd fedd le alufóliával. Süsd 180-200°C-on amíg majdnem készre sül. Grill funkcióban, fólia nélkül süsd még pár percet.

Trükkök, tippek, praktikák:


A hús mellé lehet sonkaszeleteket fűzni, hogy ízletesebb legyen.

Gombával is készíthető.

A maradék húst és zöldséget a tepsi végében lehet sütni.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Jolánka
Rakott krumpli hússal
Rakott krumpli hússal

a krumplit megfőzzük héjában az olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát beletesszük az őrölt hús, a fűszereket, a paradicsomkészítményt/az apróra vágott paradicsomot puhára pár...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Gyöngyi
Vagdalt hús krumplival
Vagdalt hús krumplival

A bagettet leöntjük tejjel és hagyjuk ázni. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a 2 evőkanál fűszerkeveréket, a tejből kinyomkodott bage...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Dallos
Babos-répás sajtos fasírt
Babos-répás sajtos fasírt

1. A répát megfőzzük, a sajtot kicsi kockára vágjuk. 2. A babot levével együtt, a tojással, a répával, a foghagymával és a fűszerekkel összeturmixoljuk, és egy tálba öntve hozzáke...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombás-gorgonzolás rizottó medvehagymával
Gombás-gorgonzolás rizottó medvehagymával

A gombát felszeleteljük, picit megfonnyaztjuk, éppencsak, hogy a levét kieressze, és nagyjából elfője. A rizst a vaj és olívaolaj keverékén megfuttatjuk, míg üveges nem...

Elkészítési idő: 40 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk