450 g pulyka/csirkemell
400 g édesburgonya
2-3db hagyma
1db padlizsán
2db paprika
1db cukkíni
só, bors
A sütéshez: víz, olívaolaj
A húst kockázd fel, a burgonyát és zöldségeket hámozd meg, karikázd fel. Nyársakra húzd fel sorban.
Tepsiben helyezd el a nyársakat, sózd, borsozd, önts alá kis vizet. Fújd le őket olívaolajjal majd fedd le alufóliával. Süsd 180-200°C-on amíg majdnem készre sül. Grill funkcióban, fólia nélkül süsd még pár percet.
A hús mellé lehet sonkaszeleteket fűzni, hogy ízletesebb legyen.
Gombával is készíthető.
A maradék húst és zöldséget a tepsi végében lehet sütni.
a krumplit megfőzzük héjában az olajon megpároljuk a hagymát, fokhagymát beletesszük az őrölt hús, a fűszereket, a paradicsomkészítményt/az apróra vágott paradicsomot puhára pár...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA bagettet leöntjük tejjel és hagyjuk ázni. Az apróra vágott vöröshagymát olajon megdinszteljük. A darált húshoz hozzáadjuk a 2 evőkanál fűszerkeveréket, a tejből kinyomkodott bage...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A répát megfőzzük, a sajtot kicsi kockára vágjuk. 2. A babot levével együtt, a tojással, a répával, a foghagymával és a fűszerekkel összeturmixoljuk, és egy tálba öntve hozzáke...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA gombát felszeleteljük, picit megfonnyaztjuk, éppencsak, hogy a levét kieressze, és nagyjából elfője. A rizst a vaj és olívaolaj keverékén megfuttatjuk, míg üveges nem...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: Könnyű