20 dkg répa
1 kk. olívaolaj
Fűszerek: só, szerecsendió, petrezselyem
+ víz/hús- illetve zöldségleves alaplé
A répát főzd puhára, majd turmixold le. Adagold hozzá a proteinport, ha kell, hígítsd az alaplével, amíg krémes krumplipüré állagot nem ad. Amikor már majdnem kész fűszerezd, majd ha kissé kihűlt adagold hozzá az olajat.
+ 1 evőkanál ízesítetlen protein port, 2-3 evőkanálnyi tejfölt/joghurtot/tejszínt lehet bele keverni, attól függően, mi illik az ételhez.
A kígyóuborkát alaposan megmosom, majd lereszelem héjastul. Edénybe öntöm a kefirt, túrót és a fűszereket és a fokhagymát, elkeverem, majd a lereszelt kígyóuborkával elkeverem. Hű...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sárgarépát pucold meg, majd alaposan mosd meg. Ha vastag, hosszában vágd kettő-négy részre. Az olívaolajat keverd össze sóval, borssal, zúzott fokhagymával. Rakd a répákat sütőpa...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKisebb burgonyákat megmosunk,majd sós vízben nem túl puhára megfőzzük. Melegen egy kicsit szétlapítjuk a tetejére teszünk bacont vagy zsiradékot pici sajttal ízlés szerint megszórj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűDijoni burgonya – 3-4 adag, 500 kcal/adag Hozzávalók: 1 kg burgonya 2,5 dl tejszín 1,5 dl tej 2 evőkanál dijoni mustár 1 kis üveg kapribogyó 2 tojás sárgája 1 evőkanál...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz