egy közepes salátacukkini
zabpehelyliszt
őrölt pirospaprika
zsírszegény sajt
tejföl
só-bors
A cukkinit alaposan mosd meg, de ne hámozd meg! Aztán szeleteld fel ujjnyi vastag karikákra. Sózd, és kedved szerint borsozd meg mindkét oldalát.
A lisztet keverd össze a pirospaprikával és forgasd bele a cukkinikarikákat. Helyezd sütőpapírral bélelt tepsibe. Kend meg pici tejföllel, és szórd meg reszelt sajttal.
Előmelegített sütőben addig süsd, amíg a sajt megpirul a tetején.
A hozzávalókat összedolgozzuk és kiolajozott zacskóba, tárolóba tesszük. 30 percig hűtőben pihentetjük. Vizes kézzel szaggatjuk, 10 percet pihenni hagyjuk és forró olajban sütjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűahogy kell :)
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát apróra vágjuk, a felvágottat felcsíkozzuk, a sajtot lereszeljük. A tejfölt a tojással elkeverjük, a sajt felét beleforgatjuk, sózzuk, borsozzuk. Egy hőálló tálat kikenünk...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű