2 evőkanál vaj
egy csipetnyi törött pirospaprika
2 gerezd fokhagyma, összenyomva
1 közepes fej vöröshagyma, felkockázva
0,5 kg spárga, a végei nélkül, 2-3 centire vágva
4 nagy tojás
só és bors
fél citrom leve
Kapcsold be a sütő grillezőjét. Rakd a vajat egy közepes méretű sütésálló serpenyőbe, majd olvaszd meg a grill alatt. Ezután add hozzá a törött pirospaprikát, a fokhagymát, a hagymát és a spárgát.
Rakd vissza a grill alá és süsd őket körülbelül 5 percig, vagy amíg a spárga éppen meg nem puhul.
Csinálj helyet a serpenyőben a tojásoknak és üsd bele őket. Rakd vissza a grill alá 2-3 percig, vagy amíg fehérje megkeményedik, de a sárgája folyékony marad.
Vedd ki a serpenyőt a grill alól és öntsd a citromlevet a spárgára, majd sóval, borssal ízlés szerint fűszerezz. Egyenesen a serpenyőből tálalhatod az ételt ropogós kenyér mellett.
A spenótleveleket rövid ideig forró vízben főzzük, majd leszűrve hideg vízbe tesszük, sokkoljuk. Kisebb darabokra vágjuk, hogy könnyebben lehessen fogyasztani. Az üvegtésztát 5 pe...
Elkészítési idő:Pörköltet készítünk a darált hússal: hagymát pirítunk, majd rátesszük a húst, a gombát, és fűszerezzük. Amíg a hús puhul, palacsinta tésztát készítünk, és elkezdjük kisütni. A me...
Elkészítési idő:A cukkinit lereszeltem, sóztam, állni hagytam. A csirkemájat botmixerrel pépesítettem, hozzáadtam az alaposan kinyomkodott cukkinit, az apróra vágott zöldhagymát, az áttört fokhagy...
Elkészítési idő: