300 g tofu
1 dl szójatej
100 g kukoricakása
½ teáskanál fokhagyma por
½ teáskanál vöröshagyma por
¼ teáskanál só
Vágd fel a tofut kicsi kockákra. Kb. 1 cm vastag legyen és 2-4 cm hosszú. Ezután itasd le papírral a nedvességet, amennyire lehet.
Öntsd a szójatejet egy tálba. Egy másik edénybe keverd össze a száraz alapanyagokat. Ugyan úgy mint a panírozáskor, először mártsd a tofu darabokat a tejbe, majd a kukoricás, fűszeres keverékbe és helyezd őket olajozott? sütőpapírra.
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Süsd a tofuk egyik felét 20 percig, majd forgasd át a darabokat és hagyd bent még 15 percre.
A hozzávalókat a szezámmag kivételével összekevertem, és hagytam állni kb. 30 percig. Ekkor púpos evőkanálnyi adagokból vizes kézzel golyókat formáztam, szezámmagba forgattam, és k...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűHámozd meg és reszeld le a cukkiniket. Amennyi vizet csak lehet, csöpögtess le a cukkiniről. Ha minden víz kijött a cukkiniből, keverd össze tojással, sóval, fűszerekkel és két ka...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűMosd meg a zöldségeket, és szeleteld fel maximum kisujjnyi vastagságúra. Forgasd meg őket a folyékony kókuszzsírban, és szórd meg a szerecsendióval. Rakosgasd a zöldségkarikákat d...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEgy serpenyőben a megmelegített olívaolajon a vékony szeletekre vágott hagymát pár perc alatt megpároljuk. Ezalatt a gombát megtisztítjuk és felszeleteljük, majd hozzáadjuk a ha...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű