300 g tofu
1 dl szójatej
100 g kukoricakása
½ teáskanál fokhagyma por
½ teáskanál vöröshagyma por
¼ teáskanál só
Vágd fel a tofut kicsi kockákra. Kb. 1 cm vastag legyen és 2-4 cm hosszú. Ezután itasd le papírral a nedvességet, amennyire lehet.
Öntsd a szójatejet egy tálba. Egy másik edénybe keverd össze a száraz alapanyagokat. Ugyan úgy mint a panírozáskor, először mártsd a tofu darabokat a tejbe, majd a kukoricás, fűszeres keverékbe és helyezd őket olajozott? sütőpapírra.
Melegítsd elő a sütőt 190 fokra. Süsd a tofuk egyik felét 20 percig, majd forgasd át a darabokat és hagyd bent még 15 percre.
A burgonyát meghámozzuk, felszeleteljük és sós vízben megfőzzük. Leszűrjük és összetörjük. Kicsit hagyjuk hűlni, majd a tejjel jól összekeverjük, beledolgozzuk a tojásokat, a resze...
Elkészítési idő:A gombákat tisztítsd meg jó alaposan, majd darabold közel egységes méretű részekre. A hagymát kockázd apróra, majd egy serpenyőben fonnyaszd meg a zsiradékon. Amikor már szép üvege...
Elkészítési idő: 50 perc