1 db tonhal konzerv (120 g tonhal)
kb. 80 g zabpehelyliszt
újhagyma
3 tojás
1,5 deci natúr joghurt
pici kókuszzsír
só
pici sütőpor
Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki!
Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki.
A húst és a hagymát kétszer ledaráljuk, hogy kenhető legyen. A felvert tojásokból, a tejből, a lisztből és a húsmasszából palacsintatésztát keverünk. Annyi szódavizet adunk hozzá,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA túró a juhtúrót a tejföllel jól kikavarjuk majd a paprikákat és a hagymát bele reszeljük és összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűTurmixgépbe rakjuk a csicseriborsót és a babot, ízesítjük mustárral, sóval, hozzáadunk három paradicsomot, egy vöröshagymát és egy póréhagymát. Megszórjuk füstölt fűszerpaprikával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűEz a mennyiség 4 db lángosra elég. Ha többet szeretne készíteni, akkor nyugodtan duplázza meg a hozzávalók mennyiségét. A túrót, 1 tojás sárgáját és a sütőport alaposan elkeverj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű