1 db tonhal konzerv (120 g tonhal)
kb. 80 g zabpehelyliszt
újhagyma
3 tojás
1,5 deci natúr joghurt
pici kókuszzsír
só
pici sütőpor
Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki!
Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki.
A serpenyőben felforrósitjuk az olajat,majd beletesszük a lisztet.Habverővel addig kavargatjuk,mig kellemes zsemleszint nem kapunk.Erre azért van szükség,hogy a liszt elveszitse a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tésztát megfőzzük a zacskón szereplő utasítások szerint, majd leszűrjük. Az olajat felmelegítük egy serpenyőben, rátesszük a fokhagymát, és amikor aranyszínűvé válik, kivesszük...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA céklát, a csicsókát és a répát nagylyukú reszelőn lereszeljük, tálba tesszük. Beletesszük a felszeletelt lila hagymát, a fokhagymát , majd az egészet a fűszerekkel elkeverjük.
Elkészítési idő: 50 perc Nehézség: KönnyűKrajeve tikvica odrežite, a tikvice prerežite popola po dužini. 2. Žlicom pažljivo izdubite meso iz tikvica da vam ostanu lađice za punjenje. 3. Izdubljeno meso tikvica nasjeck...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű