1 db tonhal konzerv (120 g tonhal)
kb. 80 g zabpehelyliszt
újhagyma
3 tojás
1,5 deci natúr joghurt
pici kókuszzsír
só
pici sütőpor
Keverd össze előbb a nedves hozzávalókat, majd mehet bele minden, ami száraz. A felkarikázott újhagymát se hagyd ki!
Helyezd a masszát kókuszzsírral kikent serpenyőbe és süsd ki.
Elkészítési mód: A 4 tömlős sajtkrémet nyomjuk bele egy mély edénybe, majd vágjuk apró darabokra és keverjük össze snidlinggel. A 4 összenyomott gerezd fokhagymát is keverjük bele...
Elkészítési idő:A párizsit kb. 1 cm vastagságúra szeleteljük. Lisztbe, tojásba és zsemlemorzsába forgatjuk. Forró olajban mindkét oldalát aranybarnára sütjük.
Elkészítési idő: 20percMelegítsük fel a tejet vigyázva arra, hogy ne égjen le. Mielőtt forr (azaz gyöngyözik) adjuk hozzá a zabpelyhet. Kevergessük, amíg sűrű lesz, majd adjuk hozzá a joghurtot, illetve...
Elkészítési idő: