Családireceptkönyv.hu

A tökéletes grízgaluska


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


7 ek. búzadara , fél tk. só , fél dl. olaj vagy olvasztott zsír , 1 tojás

Elkészítés:


Kis tálba belerakjuk a búzadarát , ráütjük a tojást , a sót végül a zsiradékot. Villával jól összedolgozzuk, majd 15 percre a hűtőbe tesszük. Teáskanállal szaggatjuk a forró levesbe 2-3 percig főzzük , majd elzárjuk alatta a tüzet és fedő alatt 10 perc alatt kész.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Krisztina
Almás-kekszes krémtúró
Almás-kekszes krémtúró

A túróba beletördeled a kekszet. Majd az almát belereszeled. Apró kockákra is darabolhatod, de ha reszeled, hamar levet enged, így a keksz gyorsabban megpuhul. Végül fogod a botmix...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Zsuzsa
Chips sütőből
Chips sütőből

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Vanillia puding
Vanillia puding

1. A tojás sárgákat a keményítővel, a cukorpótlóval és a vaníliarúd magjaival összekeverjük, majd a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük. 2. Alacsony lángon, folyamat...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Görög (gyros) fűszerkeverék
Görög (gyros) fűszerkeverék

Az egész fűszereket először mozsárban porrá őröljük, majd a többi fűszerrel összekeverjük.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk