7 ek. búzadara , fél tk. só , fél dl. olaj vagy olvasztott zsír , 1 tojás
Kis tálba belerakjuk a búzadarát , ráütjük a tojást , a sót végül a zsiradékot. Villával jól összedolgozzuk, majd 15 percre a hűtőbe tesszük. Teáskanállal szaggatjuk a forró levesbe 2-3 percig főzzük , majd elzárjuk alatta a tüzet és fedő alatt 10 perc alatt kész.
A túróba beletördeled a kekszet. Majd az almát belereszeled. Apró kockákra is darabolhatod, de ha reszeled, hamar levet enged, így a keksz gyorsabban megpuhul. Végül fogod a botmix...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A tojás sárgákat a keményítővel, a cukorpótlóval és a vaníliarúd magjaival összekeverjük, majd a tejet fokozatosan adagolva csomómentesre keverjük. 2. Alacsony lángon, folyamat...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz egész fűszereket először mozsárban porrá őröljük, majd a többi fűszerrel összekeverjük.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű