menu

Családireceptkönyv.hu

Fokhagymás petrezselymes krumpli


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Krumpli
petrezselyem

bors
Fokhagyma

Elkészítés:


A megmosott, kockára vágott krumplit megfőzzük enyhén sós vízben. Amíg a krumpli fő, összevágjuk a petrezselymet. Megfonnyasztjuk a forró margarinon, amibe a fokhagymát is belereszeljük. Majd az egészet összekeverjük, és ízlés szerint fűszerezzük.

Fokhagymás petrezselymes krumpli

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Köretek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Szalonnával rakott burgonya
Szalonnával rakott burgonya

1. 1 kg hámozott nyers burgonyát karikákra, 25 dkg húsos császárszalonnát vékony, lapos szeletekre, 1-2 fej fokhagymát karikára vágunk. 2. Zsírozott tepsibe rétegenként sózva ö...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Írta: Erika
Gnocchi
Gnocchi

A krumplit héjastól megfőzzük, még melegen krumplinyomón áttörjük, és hagyjuk kihűlni. Ha kihűlt a krumpli, deszkára tesszük, rászitáljuk a lisztet, a közepébe egy mélyedést készí...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Kapros- túrós galuska
Kapros- túrós galuska

Szokásos módon nokedlit készítünk: a lisztbe beleütjük a tojásokat, sózzuk, és kevergetés közben hozzádolgozzuk a vizet, és addig keverjük, amíg a hozzávalók nagyjából összeállnak....

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kajmak - Szerb
Kajmak - Szerb

A hozzávalókat habosra keverjük. (Nem kell sózni, mert a feta sós.) Húsok töltelékeként használják, de pirítósra is kiváló.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk