Leves hus (Tarjacsont oldalas )
3 db nagyobb sárgarépa
3 db nagyobb petrezselyemgyökér
1 db nagyobb Vöröshagyma
1/2 karalábé
1 db közepes paprika ( de nem fontos )
1 db Fokhagyma
só, bors
ételízesítő esetleg leveskocka (3-4 db)
víz
Tisztítsuk meg a zöldségeket, és vágjuk fel egyforma nagyságúakra, (ne legyenek túl aprók, mert akkor szétfőnek Tegyük őket a lábasba a tetejére a húsit felengedjük vízzel tegyük bele a Fűszereket és a leveskocát majd takarék lángon főzzük
Én a fekete borst teafőző kapszulába szoktam tenni így az ize benne marad de nem úszkál a levesbe :D
A csirkemellet felvágjuk vékony csíkokra, majd fél órára bepácoljuk 2-2 evőkanál szójaszósz és hoisin szósz keverékébe. A zöldségeket vékony csíkokra vágjuk, a kelkáposzta levelet...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA lencsét nem árt egy-két órával hamarabb beáztatni. Ha már megszívta magát, akkor ételízesítős vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne essen szét, mert azért egy pár percet még, a l...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Vajon megdinszteljük a lereszelt fokhagymát, rádobjuk a két ek lisztet, majd felengedjük tejjel. 2. Amikor egyneművé válik, beledobjuk a leveskockát, megborsozzuk. Közepes láng...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűElőző este beáztatjuk hideg vízbe a megtisztított füstölt (házi !) csülköt, és külön tálba az átválogatott száraz babot. Másnap reggel feltesszük főni a kettévágott csülköt a vörö...
Elkészítési idő: 80 perc Nehézség: Közepes