1,5 -2 kg krumpli
4-5 fej hagyma
6 szelet tarja..
paprika paradicsom de az nem fontos..:)
Fűszerek
Karikára vágod a krumplit ( nyersen )a tepsi aljába rakod sózod borsozod.. Karikázol rá hagymát.., majd a kiklopfolt huit ráteszed Én (Magyaros fűszersót szoktam ) Auschanba venni Kb 60 ft de nagyon jó ) azzal besózom..de lehet so bors ízlés szerinte bekened mustárral Majd megint rákarikázod a maradék hagymát esetleg paradicsom paprikát vágsz rá.. a tetejére karikázod a maradék krumplit :) Tejfölt rá , fóliát be a sütőbe..
200 fokon kb alsó felső sütés
csirkemell-->csíkokra+sózom. Bunda: tojás+joghurt+liszt+só+paprika+bors+fokhagyma+víz-->palacsinta tészta állagú-->olajba kisütöm.
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A krumplit meghámozzuk, felkarikázzuk. 2. Egy tepsi aljára egyenletesen elosztunk kis szalonnadarabokat, majd ráhelyezzük a krumplikarikákat, és kolbászdarabkákat szórunk rá...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA babot előző este áztassuk be. A vöröshagymát és a szalonnákat kockára vágjuk. A szalonnát elkezdjük pirítani, amikor kisült belőle a zsír (szalonnát mi ki szoktuk szedni belőle)...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst apró kockákra vágjuk, megsózzuk, majd egy gerezd apróra vágott fokhagymával vajon lepirítjuk. Kevés vízzel felöntve pároljuk. A padlizsánt megsózzuk, állni hagyjuk, majd le...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: Könnyű