1,5 -2 kg krumpli
4-5 fej hagyma
6 szelet tarja..
paprika paradicsom de az nem fontos..:)
Fűszerek
Karikára vágod a krumplit ( nyersen )a tepsi aljába rakod sózod borsozod.. Karikázol rá hagymát.., majd a kiklopfolt huit ráteszed Én (Magyaros fűszersót szoktam ) Auschanba venni Kb 60 ft de nagyon jó ) azzal besózom..de lehet so bors ízlés szerinte bekened mustárral Majd megint rákarikázod a maradék hagymát esetleg paradicsom paprikát vágsz rá.. a tetejére karikázod a maradék krumplit :) Tejfölt rá , fóliát be a sütőbe..
200 fokon kb alsó felső sütés
Fél fej vöröshagymát üvegesre pirítunk egy teáskanál kókuszzsíron (kókuszzsír ITT!). Hozzáadunk kb. 450 g apró kockákra vágott sovány disznóhúst, sózzuk, majd átpirítjuk a husit, h...
Elkészítési idő: 1 óraA burgonyákat meghámozzuk, karikákra vágjuk. Enyhén sós vízben megfőzzük, majd leszűrjük a levét. Rászórjuk a maréknyi lisztet, a felvert tojást megsózzuk, ráöntjük a burgonyára...
Elkészítési idő:A burgonyát héjában, sós vízben puhára főzzük. A húst és a hagymát felkockázzuk. A vöröshagymát megpirítjuk, rátesszük a húst, ezután fűszerezzük sóval, borssal, kevés őrölt kömén...
Elkészítési idő: