1 kg csirkemell
parmezán
tojás
zsemlemorzsa
tej
Csirkemelleket egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk majd tojásba forgatjuk .
Zsemlemorzsához parmezánt szórunk és beleforgatjuk a csirkemelleket és sütő papírra tesszük .. ( letakarás nélkül ) és 180 fokon puhára sutjuk kb 30 perc olíva olajjal spricceljük
- Elkészítés előtti napon a pulykacombot gyakori forgatás mellett déltől estig hűvös helyen (nem feltétlen hűtőben) áztatjuk a tejben, melyet korábban megsóztunk. - Este a sós tej...
Elkészítési idő: kb 3 óra1. A csirkecombokat bedörzsöljük a fűszerkeverékkel, meglocsoljuk a citromlével, 2 ek. olajjal, és fél órára betesszük a hűtőszekrénybe. A zöldségeket megtisztjuk, a padlizsánt hám...
Elkészítési idő: 1 ó 30 pFél centis vastag szeletekre vágom a csirkemelleket és besózom. Egy tálba teszem a lisztet, tojást, sót, sütőport, és a sört, majd alaposan kikeverem, hogy csomómentes legyen. Egy...
Elkészítési idő: 30 perc