1 kg csirkemell
parmezán
tojás
zsemlemorzsa
tej
Csirkemelleket egy éjszakára fokhagymás tejbe áztatjuk majd tojásba forgatjuk .
Zsemlemorzsához parmezánt szórunk és beleforgatjuk a csirkemelleket és sütő papírra tesszük .. ( letakarás nélkül ) és 180 fokon puhára sutjuk kb 30 perc olíva olajjal spricceljük
Egy forró serpenyőbe kevés olajat nyomatunk és rádobjuk a kockára vágott csirkemellet. Sózzuk, borsozzuk és hagyjuk, hogy jól lepiruljon a hús, majd félretesszük (nem kell teljesen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSózzuk és borsozzuk a csirkét. A következő lépésben rántott húsként panírozzuk be. Mártsuk bele a tojásba, majd a zsemlemorzsába. Ha az utolsó kockát is bepaníroztuk, akkor süssük...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hagymát és a fokhagymát pucoljuk meg, előbbit vágjuk kockákra, utóbbit reszeljük le. A szárzellert vágjuk karikákra. Az almát pucoljuk meg - rajta is maradhat a héja -, majd vágj...
Elkészítési idő: 15+30 perc Nehézség: Könnyű