4 fej Lila hagyma
1 kg káposzta
olaj-so-bors
ecet
cukor
4 fej lila hagymát olajon megpárolok, adok hozzá sót, borsot, kömény magot, majd 4-6 evk cukrot, kicsit karamellizálom, majd felöntöm annyi vízzel hogy a káposztán túl érjen 2-3 ujjal, adok hozzá -1-2 evk ecetet és párolom amíg nem föl el a leve, kis lángon
A kuszkusz elkészítése esetén a legegyszerűbb egy pohárral vagy bögrével mérni. 1:1 arányban van szükség kuszkuszra és forró vízre. Vagyis 1 bögre (bármekkora) kuszkuszhoz egy ugya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megmossuk, egyforma cikkekre vágjuk, sózzuk, borsozzuk, fűszerezzük, jól összeforgatjuk, egy tepsit kiolajozunk es eloszlatjuk benne a zöldségeket. Lefedjük fóliával,...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKevés olajon megpirítjuk az apróra vágott hagymát. A tűzről lehúzva pirospaprikát, borsot és ételízesítőt teszünk bele, majd a tűzre visszatéve ráöntjük a borsót, és f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: Az apróra vágott hagymát kevés olajon megpároljuk,majd hozzáadjuk a reszelt fokhagymát,gombát,borsót,zöldséglevelet,enyhén megpirítjuk,majd hozzáadjuk a rizst,és pár p...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű