Családireceptkönyv.hu

Sajtos Baconös hústekercs


Írta:

Elk. idő: 1 óra
Adag: 4-5 fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Hozzávalók :
- Fél kg darált hús
- só
-bors pirospaprika
- fokhagyma két tojás Bacon krumpli négy fej hagyma és 20 dkg sajt.

Elkészítés:


nyolc szelet szalonnát leterítek majd a másik nyolcat keresztezve össze fűzőm. Én úgy csináltam hogy hol az 1 a 3 ,5 , 7 szeletet hajtottam fel utána egyet keresztbe tettem majd vissza hajtottam utána a 2 ,4 ,6, 8 szeletet hajtottam vissza megint keresztbe tettem szalonnát így lett rácsos (ezt az ötletet egyébként itt loptam az egyik csoporttagtól ) utána fűszereztem a hús majd kiterítettem a rácsos baconra utána ismét bacon szelet és reszelt sajt és feltekertem . Tepsibe raktam körbe krumplival és hagymával egybe sütöttem 200 fokon kb. egy órát utána pirosra pirítottam

Sajtos Baconös hústekercs

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Egytálételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Bogi
Káposztás-rizses egy-tál, „Szoljanka”
Káposztás-rizses egy-tál, „Szoljanka”

A káposztát legyaluljuk. Serpenyőbe vagy wok edénybe egy kis étolajat öntünk, rátesszük a káposztát és rászórjuk a tasakból a száraz rizst. Fedővel letakarjuk és erős tűzön kb. 10...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Gombás rántotta
Gombás rántotta

A gombát alaposan megmossuk megtisztítom, felszeleteljük. Olajon lepirítjuk. A tűzről levéve fűszerezzük meg. A tojást felütjük egy tálba,villa segítségével elkeverjük. Hozzáön...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Thai pirított tészta - Pad Thai
Thai pirított tészta - Pad Thai

Először a szószt készítem el: az első négy hozzávalót kis lábosba teszem és összefőzöm. A rizstésztát 10 percre meleg vízbe áztatom, csak addig, amíg megpuhul, nem kell itt megfőn...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Csodalecsó recept
Csodalecsó recept

A zöldpaprikát karikákra,a vöröshagymát szeletekre,a gombát és a paradicsomot cikkekre vágjuk. A kolbászt egy percig langyos vízbe áztatjuk,ettől a héja fellazul,így könnyebben le...

Elkészítési idő: 1
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk