burgonya,
8 db. virsli,
30 dkg. füstölt főtt császárszalonna,
30 dkg. sajt,
900 gramm tejföl,
petrezselyemzöld,
só,
bors.
ított
A krumplit egy kicsit elősütöttem, majd beletettem egy zsírozott tepsibe. Sóztam, borsoztam és megszórtam aprított petrezselyemzölddel. A szalonnát kisebb darabokra vágtam és rátettem az ízesített krumplira.
A virsliket bevágtam jó félig és egy csík sajtot tettem a résekbe.
A tejölt sóztam borsoztam tettem bele aprított petrezselymet, majd rákentem egyenletesen a virslikre. A maradék sajtot lereszeltem és megszórtam vele az egész rakottast.
Addig sütöttem amíg a sajt is megpirult.
Jó étvágyat kívánok.
A zsírt megolvasztjuk, mérsékelt tűzön, állandó keveréssel üvegesre pároljuk benne a finomra vágott hagymát. Beletesszük a feldarabolt csirkét, erős tűzön, gyors keveréssel áthevít...
Elkészítési idő: 1,5 óra