burgonya,
8 db. virsli,
30 dkg. füstölt főtt császárszalonna,
30 dkg. sajt,
900 gramm tejföl,
petrezselyemzöld,
só,
bors.
ított
A krumplit egy kicsit elősütöttem, majd beletettem egy zsírozott tepsibe. Sóztam, borsoztam és megszórtam aprított petrezselyemzölddel. A szalonnát kisebb darabokra vágtam és rátettem az ízesített krumplira.
A virsliket bevágtam jó félig és egy csík sajtot tettem a résekbe.
A tejölt sóztam borsoztam tettem bele aprított petrezselymet, majd rákentem egyenletesen a virslikre. A maradék sajtot lereszeltem és megszórtam vele az egész rakottast.
Addig sütöttem amíg a sajt is megpirult.
Jó étvágyat kívánok.
A gombákat megmossuk és leszárazzuk. Egy kiskanállal kicsit kikaparjuk a belsejüket, hogy több töltelék beleférjen, a külsejüket megkenjük kevés olívaolajjal és egy sütőlemezre pak...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes1. Készítsd elő a hozzávalókat, a hagymát pucold meg, 2. Végy elő egy mélyebb, nagy serpenyőt, és egy kis olajon dinszteld meg a hagymát, amikor pedig már félig üveges, add...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KözepesMegtisztítjuk, megmossuk a májat. A közepes hagymákat apró kockákra vágjuk, a paprikát vékony csíkokra. A paradicsomot is felszeleteljük. Egy nagyobb serpenyőben olajon megdinszte...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: Könnyű