később
később
A paprikát megmosom és a csumájánál körbe vágom. A darált húst, a rizst és az apróra vágott vöröshagymát 1 tojással és fűszerekkel /só,bors,pirospaprika/ jól összekeverem. A töl...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: KönnyűA zöldbabot és a rizst sós vízben megfőzzük. A hagymát megpucoljuk, kockázzuk. A hagymát kevés olajon megfuttatjuk, rádobjuk a darált húst, kissé átpirítjuk, megszórjuk pirospapri...
Elkészítési idő: 2 óra Nehézség: KözepesA töltelékhez összekverjük a hús, a rizst, a hagymát, a fokhagymát és a fűszereket. A savanyított káposzták levéből kicsit félreteszünk, majd hideg vízben átmossuk a fej savanyít...
Elkészítési idő: 2-3 óra Nehézség: KözepesA karfiolt, megmosom, rózsáira szedem és forrásban lévő sós vízben, egy késhegynyi szódabikarbónával (így szép fehér marad a színe) roppanósra főzöm, majd leszűröm.Ugyan így megfőz...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű