Leveles tészta. Alufólia a sütéshez
Töltelék : -35 dkg reszelt sajt,, -3 tojás sárgája, -3 evk liszt, -1 Mascapone -1natur sajtkrém -100 ml tejszín
-10 dkg vaj,
-só,
-bors,
-mustár.
Leveles tészta. Alufóliábol csinálsz hengereket. A leveles tésztát kinyújtod olyan,, 3-4 mm vastagra, majd, 2cm széles csíkokra. Feltekered az alufóliára, lekened tojással 15perc alatt pirosra sül.
Töltelék : A tojások sárgáját a tejszínnel jól elkevered, majd teszel hozzá 3 evk lisztet, sűrűre főzöd, hozzá adod a nyomós sajtot a reszelt sajtot, a fűszereket. Sűrű cuccot kell kapj, lehúzod a gázról, ha kihült a vajjal habosra vered.
Bele töltöd a kihűlt tésztába a két végét reszelt sajtba Mártod
1. Langyos tejben futtassuk fel az élesztőt pici cukorral 2. Szitáljuk át a lisztet és keverjük bele a sót 3. Keverőtálba rakva a sós lisztet, lassanként adagolva adjuk hozzá a f...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt a langyos, cukros tejbe morzsoljuk, és felfuttatjuk (megvárjuk, amíg a tej tetején vastag, halványbarna hab képződik). A lisztet egy nagy tálba szitáljuk, hozzáadjuk a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lenmagpelyhet beáztatjuk a vízbe , a sót a rostsütőmixet kikeverjük, majd hozzáadjuk a lenmagpelyhet és felvert tojást, alaposan kidolgozzuk, majd hagyjuk állni 20 percet. Vég...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKeverjük jól össze a lisztet a sóval, majd adjuk hozzá a margarint és a joghurtot. Ezt gyúrjuk jó simára. Pihentessük 20 percig. Belisztezett munkalapon nyújtsuk ki a tésztát, ke...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű