Leveles tészta. Alufólia a sütéshez
Töltelék : -35 dkg reszelt sajt,, -3 tojás sárgája, -3 evk liszt, -1 Mascapone -1natur sajtkrém -100 ml tejszín
-10 dkg vaj,
-só,
-bors,
-mustár.
Leveles tészta. Alufóliábol csinálsz hengereket. A leveles tésztát kinyújtod olyan,, 3-4 mm vastagra, majd, 2cm széles csíkokra. Feltekered az alufóliára, lekened tojással 15perc alatt pirosra sül.
Töltelék : A tojások sárgáját a tejszínnel jól elkevered, majd teszel hozzá 3 evk lisztet, sűrűre főzöd, hozzá adod a nyomós sajtot a reszelt sajtot, a fűszereket. Sűrű cuccot kell kapj, lehúzod a gázról, ha kihült a vajjal habosra vered.
Bele töltöd a kihűlt tésztába a két végét reszelt sajtba Mártod
A joghurtot és a tejszínt keverjük össze alaposan, majd szórjuk bele a sót. akkor borítsuk bele egy sűrű szövésű vászonba.Kössük batyuba, egy edény felett lógjon. Hagyjuk így lega...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vajat, a tejfölt és a vizet egy kis lábaskában összemelegítjük, de nem főzzük. Langyosan belekeverjük a többi hozzávalóval együtt a dagasztógépbe. Az élesztőt meg lehet futtatni...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet, a sót összemorzsolom a rámával, a tejfölben feloldom a szalagórát és a tojás sárgájával, a sajt 2/3-val együtt nem túl kemény, de jól nyújtható tésztát gyúrok. Ha kemén...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztben elkeverjük a sót, elmorzsoljuk benne a margarint. Kis mélyedést képzünk benne, beleöntjük a felfuttatott élesztőt és a tojásokat. Alaposan összegyúrjuk, hogy ne ragadjon...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz