Leveles tészta. Alufólia a sütéshez
Töltelék : -35 dkg reszelt sajt,, -3 tojás sárgája, -3 evk liszt, -1 Mascapone -1natur sajtkrém -100 ml tejszín
-10 dkg vaj,
-só,
-bors,
-mustár.
Leveles tészta. Alufóliábol csinálsz hengereket. A leveles tésztát kinyújtod olyan,, 3-4 mm vastagra, majd, 2cm széles csíkokra. Feltekered az alufóliára, lekened tojással 15perc alatt pirosra sül.
Töltelék : A tojások sárgáját a tejszínnel jól elkevered, majd teszel hozzá 3 evk lisztet, sűrűre főzöd, hozzá adod a nyomós sajtot a reszelt sajtot, a fűszereket. Sűrű cuccot kell kapj, lehúzod a gázról, ha kihült a vajjal habosra vered.
Bele töltöd a kihűlt tésztába a két végét reszelt sajtba Mártod
A lisztet, a sütőport, a chilit, a sót, a borsot, a kurkumát és a rozmaringot összekeverjük. A paradicsomot lecsepegtetjük, apró kockákra vágjuk, majd az ajvarral, a túróval és a t...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűKézzel kell összeállítani, nem kell sokáig gyúrni, csak amíg a hozzávalók elvegyülnek. Kánikulában érdemes egy fél órára a hűtőbe tenni, hogy ne legyen túl lágy a tészta. Egyébként...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. Az élesztőt felfuttatjuk 1 evőkanál lisztet is hozzáadva, hogy kovászt készítsünk. 2. Gyenge rétestészta keménységű tésztát kapunk, amit fél óráig kelesztünk. 3. Ezután...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz1. Az élesztőt cukorral elkevert langyos tejben felfuttatom. A többi hozzávalókkal a sajt kivételével egy közepesen lágy, puha kelt tésztát készítek, kelesztőtálba teszem és fél...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű