10 dkg vaj
25 dkg Turó
2 evőkanál majonéz
2 teáskanál mustár
2 teáskanál ecetes torma
só
töltelék hozzávalóit habosra keverjük, a sonkaszeletekbe göngyöljük. Franciasalátára téve, de anélkül, friss kenyérrel is finom! Pl. vendégvárónak kitűnő, mert hamar készen van, bár jó, ha legalább fél napig hideg helyen áll, hogy az ízek összeérjenek.
A káposztát és a többi hozzávalót nagyfokú reszelővel lereszeljük. Az egészet összekeverjük, sózzuk majd állni hagyjuk. A tejfölből, a mustárból és a majonézből keverjük ki az önt...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA Tojásokat megfőzöm, villával összetöröm, elkeverem a a mustárral, sóval és borssal. A sonkát ledarálom, tormával elkeverem. A sajtot mikróban megolvasztom, hogy nyújtható legyen...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűKeményre főzzük a tojásokat 10-12 perc alatt. Ezután hideg vizet engedünk rájuk, majd megtisztítjuk. Apró kockára vágjuk a paprikát, a retket, a hagymát, felaprítjuk a snidlinget...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesZuerst die Nudeln bissfest kochen und die Eier hart kochen. In der Zeit alle restlichen Zutaten klein schnippeln und in eine große Schale geben. Das Dressing mache ich immer...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű