virsli, lencse, lila hagyma, csemegeuborka, mustár, majonéz, tejföl, bors, só
A lencsét vízben megfőzzük babérlevelet és fokhagymát és ételízesítőt teszünk a vízbe. Ha kész leszűrjük és lehűtjük. Virslit is megfőzzük és felkarikázzuk. Egy tálba rakjuk őket, adunk hozzá apróra vágott csemegeuborkát, szintén apróra vágott lila hagymát. Rárakjuk a majonézt, mustárt, tejfölt, borsot és sót. Összekeverjük és hideg helyre tesszük.
A céklákat egyenként alufóliába csomagoljuk, és a 200 fokosra előmelegített sütőben kb. egy óra alatt puhára sütjük. Ha megpuhultak, kicsomagoljuk őket, hagyjuk kicsit hűlni, majd...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA saláta hozzávalókat felkockázzuk. A sárgarépát,krumplit.almát megfőzzük és,amikor kihűlt,hozzá keverjük a többi hozzávalót is A tejfölt,majonézt,mustárt apránként adjuk hozzá.Fo...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA petrezselymet felaprítjuk, a zöldhagymát felszeleteljük, a paprikát vékony csíkokra vágjuk. A burgonyákat meghámozzuk, sós vízben megfőzzük. Vigyázzunk, hogy ne főjenek szét, cs...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA zöldségeket megtisztítjuk, a káposztát egész vékony csíkokra vágjuk, a sárgarépát a reszelő nagy lyukán lereszeljük, a kettőt összekeverjük. A porcukrot egy tálba szórjuk, elk...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű