2 db gesztenye massza
30 dkg háztartási keksz
kis dobozos hulala tejszinhab
1 dl tej
1 kanál cukor
1 kis kanál rum aroma
A kekszet beáztatjuk az előzőleg bekevert, tej, 1 kanál cukor 1 kis kanál rum aroma keverékébe.
A gesztenye masszát kiengedjük, és jó alaposan össze törjük.
Egy nagy tányérra lerakunk 2 sor kekszet, jön a gesztenye massza és folytatjuk a rétegezést, amíg a hozzávalók el nem fogynak.
A hulala tejszínt kemény habbá verjük és a desszert tetejére simítjuk villával hullámokat húzunk a tetejére.
Hűtőbe rakjuk legalább 2 óra hosszára.
Elkészítés: Az elkészítése nagyon egyszerű. A diót az eritrittel ledaráljuk. A tojásfehérjét egy kevés eritrittel kemény habbá verjük, majd finoman hozzáadjuk a darált édesítős di...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA lisztet a szódaporral összekeverjük, majd elmorzsoljuk a rámát is benne, hozzárakjuk a porcukrot, vaníliás cukort, az egész tojást, fele tejfölt és összegyúrjuk. Annyi tejfölt a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást a cukorral habosra keverjük, majd a sütőport és a lisztet is hozzáadjuk. Az almát lereszeljük. Előmelegitett sütőbe 180 fokon megsütjük, majd porcukorral megszórjuk és t...
Elkészítési idő: 40 perc Nehézség: KönnyűA kekszeket összetörjük ,az olvasztott margarint hozzáadjuk,összedolgozzuk ,tortaformába nyomkodjuk. A túrót ízlés szerinti porcukorral ,vaníliaaromával ,citromlével ,és a két cit...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű