Kb. 30-40 dkg sárgarépa reszelve (finomra)
20 dkg majonéz
15 dkg darált dió
Zúzott fokhagyma, só, bors, ízlés szerint.
Opció: worchester, ketchup, mustár
Összekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy
pirítós kenyéren fogyasztani
Főzzük fel a vizet, majd hagyjuk kihűlni. Egy mélyebb tálban keverjük össze a lisztet, a sót, a sütőport és a cukrot, majd lassanként öntsük hozzá a kihűlt vizet. Használjunk mixer...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kifőtt tésztához hozzáadjuk az összetevőket, pár percig főni hagyjuk. Ha kész egy villa segítségével feltekerjük a tésztát nagyobb gombócokba, és egy tepsire helyezzük. A tetejét...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA zsirt felmelegitjük és megfonnyasztjuk benne az apróra vágott újhagymát,összezúzott fokhagymát és kihűtjük.A keményre főtt tojásokat apróra összedaraboljuk 4 darab sárgája kivéte...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz előzőleg keményre főzött tojás pirosra festésével kezdjük. A céklát alaposan mossuk meg, majd főzzük puhára. Ezután szűrjük le, hűtsük ki, pucoljuk meg, és ízlés szerint vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű