menu

Családireceptkönyv.hu

Hamis tatárbifsztek


Írta:

Elk. idő: fél óra
Adag: 4
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:



Kb. 30-40 dkg sárgarépa reszelve (finomra)
20 dkg majonéz
15 dkg darált dió
Zúzott fokhagyma, só, bors, ízlés szerint.
Opció: worchester, ketchup, mustár

Elkészítés:


Összekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy
pirítós kenyéren fogyasztani

Hamis tatárbifsztek

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Majonézes karfiolkrém
Majonézes karfiolkrém

A majonézhez a mustárt elkavarom a tojássárgájával, majd lassan hozzáadom az olajat folytonosan kavargatom. Botmixerrel a karfiolt pépesre dolgozom majd hozzáadom az apróra v...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Töltött gomba
Töltött gomba

16 db gombát megtisztítunk, kimosunk, a szárakat apróra vágjuk és 6 dkg zsírban petr. zölddel és 12 ?rizzsel? pároljuk és ha kihűlt hozzáadunk 30dkg darált sertéshúst, 1 tojás sárg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar
Írta: Bory mama
Karácsonyi avokádóhab sült céklával
Avatar Hoffbauer Borbála Kedvelnék
Karácsonyi avokádóhab sült céklával

A céklákat alufóliába csomagoljuk, és 180 fokos sütőben 1 óra alatt puhára sütjük, majd hagyjuk langyosra hűlni, és vékonyan felszeleteljük. Az avokádókat félbevágjuk, a magjukat...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: László
Gombás rizs
Gombás rizs

5 dk. petrezselymes zsíron 25 dk. rizst pirítunk, feleresztjük 4dl sós vízzel, hozzáadjuk a 10dk. szeletelt tisztított gombát és puhára pároljuk.

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk