Kb. 30-40 dkg sárgarépa reszelve (finomra)
20 dkg majonéz
15 dkg darált dió
Zúzott fokhagyma, só, bors, ízlés szerint.
Opció: worchester, ketchup, mustár
Összekeverni, kóstolni, ha megfelel sima vagy
pirítós kenyéren fogyasztani
A megtisztított, apróra vágott hagymákat a zsíron megfonnyasztjuk, majd félrehúzva a lángról, belekeverjük az őrölt paprikát. Visszatéve a lángra, felengedjük kb. 1 dl vízzel, mely...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűSpaghetti bissfest in Salzwasser garen. Die Schalotte fein würfeln. Speck in einer Pfanne bei kleiner Hitze auslassen, Schalotte dazugeben und mit andünsten. Die Vertiefungen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtkrémet a vajjal keverd habosra, majd add hozzá a majonézt, a mustárt és a tormát is. Ízlésed szerint fűszerezd sóval, borssal a masszát, majd kanalazd a gépsonkaszeletek köze...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt előmelegítjük 190 °C-ra. A krumplikat dörzsszivaccsal átdörzsöljük, szárazra töröljük, majd villával 2-3 helyen megszúrjuk, és egy tepsiben 40-50 perc alatt puhára sütjük....
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű