menu

Családireceptkönyv.hu

51. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

51. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Libamáj sütése szeletben
Libamáj sütése szeletben

A libamájat szeletelés után sózzuk - igen, a konyhai hiedelmekkel ellentétben, a szárnyasok máját (mértékkel!) sózhatjuk, nem lesz tőle kemény a máj -, és megszórjuk friss, kézzel...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Húsvéti töltött tojás ötletek
Húsvéti töltött tojás ötletek

1. A főtt tojásokat a tetejénél kettévágjuk és sárgájukat kiszedjük, és majd a fehérjébe rakjuk vissza a tölteléket. A tojások alsó feléből is levágunk egy apró darabot, hogy a csi...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
TÖLTÖTT TÓCSNI, ÖRDÖGLÁNGOS
TÖLTÖTT TÓCSNI, ÖRDÖGLÁNGOS

Tócsnit készítünk a szokásos módon csak nagyobbakba Burgonya lereszelve és annyi liszttel sűrítve, hogy ne folyjon. Üssünk bele tojást és fűszerezzük (zúzott fokhagyma, bors, só,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Barátfüle és nudli burgonyás tésztából
Barátfüle és nudli burgonyás tésztából

A jól megtisztított héjú burgonyát héjában megfőzzük. Hagyjuk hűlni, majd héját lehúzzuk, krumplinyomón áttörjük. Ennek híján villával is összetörhetjük, de akkor végezzünk alapos...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk