menu

Családireceptkönyv.hu

0. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

0. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Frankfurti leves
Frankfurti leves

A hagymát apróra vágjuk. A krumplit megpucoljuk és felkockázzuk, a káposzta leveleit megmossuk és felcsíkozzuk. A zsírt megolvasztjuk, és rádobjuk a finomra vágott hagymát. Kettőt...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Nikolett
Sajtos mártogatós tortillához
Sajtos mártogatós tortillához

A vajat felolvasztjuk, és rányomjuk a 2 nyomós sajtot. Elkeverjük, és belereszeljük a cheddart és a trappista sajtot is. Beleöntjük a 0,5 dl főzőtejszínt, és 1 ek...

Elkészítési idő: 20 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Bory mama
Appetizer
Appetizer

Kevés zsiradékon a garnélát pár perc alatt süssük meg, közben az érett avokádót pürésítsük egy aprítóban. Sózzuk, borsozzuk, adjunk hozzá kevés citromlevet. A krékerre halmozzunk e...

Elkészítési idő: 1/2
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk