menu

Családireceptkönyv.hu

326. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

326. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar  RAKOTT BUNDÁS KENYÉR
RAKOTT BUNDÁS KENYÉR

A tojásokat a tejföllel, a fokhagymával, sóval, borssal felverem. A bagettet felszeletelem. Egy tűzálló tálat kivajazok. A bagett szeleteket megforgatom a tojásos masszába és a...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hédi
Franciasaláta gyorsan.(2)
Franciasaláta gyorsan.(2)

Elkészítés: Egy lábosban felteszünk vizet forrni, megsózzuk, amikor felforrt, beleöntjük a mélyhűtött zöldséget, és puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Amíg a zölds...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Kriszta
Töltött tészta(előétel)
Töltött tészta(előétel)

A tésztát sós vízben előfőzöm, lecsepegtetem, félreteszem. A tölteléknek valót összevágom, összekeverem. Sózom, borsozom. Sütőlapra teszem (pl. pizzasütőlap tökéletes), amit pic...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Anikó
326. Pampuska /krumpli pogácsa
326. Pampuska /krumpli pogácsa

A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk. A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kin...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk