menu

Családireceptkönyv.hu

51. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

51. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: László
Töltött kel
Töltött kel

1/2 kg aprófejű kelkáposztát megtisztítva felébe vágjuk, a közepét kiszedjük, forró vízzel leforrázzuk, 1/4 kg sertéscombot megdarálunk, 5 dk. párolt rizst 1 egész tojással, sóval,...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Írta: Erika
Libamáj, baconszalonnába tekerve
Libamáj, baconszalonnába tekerve

A libamájat vágjuk kisebb darabokra, daráljunk rá borsot. Mindegyik szelet mellé tegyünk egy aszalt szilvát, majd göngyöljük fel a szalonnával. Forrósítsuk fel az olajat egy nagy...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SZEDVICSKENYÉR
SZEDVICSKENYÉR

Sajtkrém:3 ek liszt, 3 dl tej sűrűre főz. Tűzről levéve teszünk bele 2 db tömlős sajtot'( én sonkásat). Ha kihűlt, megkenjük vele a toast kenyér szeleteket,mindkét oldalát. (16 sze...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk