menu

Családireceptkönyv.hu

326. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Nehéz
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

326. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Veres
Libamáj hidegen
Libamáj hidegen

A májat megmossuk, és sóval, borssal bedörzsöljük. Egy literes, csatos (nem csavaros) fedelű üvegbe csúsztatjuk. (Ha egészben nem férne bele, két darabba vágjuk.) Az üveget lezárva...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
SPENÓTOS PALACSINTA
SPENÓTOS PALACSINTA

A spenótot megpucoljuk, megmossuk, sós vízben megfőzzük, és botmixerrel pürésítjük. A palacsintatészta hozzávalóit kikeverjük, és a szokásos módon kisütjük a palacsintákat. A fet...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avokádós tonhalkrém
Avokádós tonhalkrém

Az avokádót meghámozzuk, a magját kiveszem. A konzervet kibontjuk összekeverjük az avokádóval, az apróra vágott hagymával, mad turmixszoljuk. Ízesítjük sóval, fehér borssal és citr...

Elkészítési idő: 15 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Hédi
Franciasaláta gyorsan.(2)
Franciasaláta gyorsan.(2)

Elkészítés: Egy lábosban felteszünk vizet forrni, megsózzuk, amikor felforrt, beleöntjük a mélyhűtött zöldséget, és puhára főzzük. Leszűrjük, hagyjuk kihűlni. Amíg a zölds...

Elkészítési idő: 1 óra
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk