menu

Családireceptkönyv.hu

68. Pampuska /krumpli pogácsa


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt

5 g sütőpor

Elkészítés:


A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.

A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.

68. Pampuska /krumpli pogácsa

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Előételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Salsa szósz
Salsa szósz

Keverjünk össze minden hozzávalót. A paprikákat próbáljuk minél apróbbra kockázni, de ha nincsenek kéznél vagy nem szeretjük annyira csípősen, helyettesíthetjük erős paprik...

Elkészítési idő: 10 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: RECEPTEK
CSICSÓKAKRÉM
CSICSÓKAKRÉM

Megfőztem, meghámoztam, villával összetörtem. Nem turmixoltam, mert úgy szeretem, ha kicsit darabos. Hozzáreszeltem egy jó nagy cikk fokhagymát, megszórtam kis sóval, kicsit füstöl...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar házi trapista sajt kèszítèse
házi trapista sajt kèszítèse

1 liter hideg tejben belekeverjük a túrót , lassan takarèkon főzzük nem kell kevergetni , nèha picit megmozgatni , mikor feljön a sàrgàs savó , leszűrjük a túrót ( ami igazàból már...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Veres
Karfiol rudacskák videós
Karfiol rudacskák videós

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk