1/2 kg főtt burgonya
kb. 20 dkg liszt
só
5 g sütőpor
A burgonyát sós vízben készre főzzük, majd összetörjük, sózzuk.
A kihűlt burgonyát sütőporral, és annyi liszttel, amennyit felvesz, összekeverjük. A tésztát lisztes deszkán kinyújtjuk, kiszaggatjuk, majd bő olajban pár perc alatt kisütjük.
Ha szeretnél rendelni 1800 Ft/200 db áron névjegykártya gyártást, akkor nincs már teendőd, mint www.nyomdaiakciok.hu oldalon kosárba helyezni ezt terméket.
Elkészítési idő: Nehézség: NehézMelegítsük elő a sütőt 180 fokra. Egy sütőpapírt kicsit olajozzunk meg, tegyük félre. A spenótot mossuk meg, szedjük le a szárát, és tegyük egy tálba, utána keverjük hozzá a zs...
Elkészítési idő: 15+25 perc Nehézség: KönnyűA krémsajtot, cottage cheese-zel és zúzott fokhagymával alaposan elkeverjük. Sózzuk, borsozzuk. Apróra vágott petrezselyemmel ízesítjük. Hűtőbe tesszük 30 perce, hogy összeérje...
Elkészítési idő: 5 perc Nehézség: KönnyűA májat kevés vízben megfőzzük, majd hagyjuk hűlni és felszeleteljük, egy tálba tesszük. A főtt tojásokat is felszeleteljük és a tálba tesszük. A hagymát és a petrezselyemzöldet ap...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű