Tojás
liszt
durván reszelt nyers krumpli
sör
só
bors
Hígabb nokedli tésztát készítünk belőlük.
A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a masszába és azonnal a forró olajba tesszük.
Már biztosan találkozott túlságosan nagy káposztafejjel, és elég nehezen ment az egyes káposztalevelek lefejtése, vagy éppen nehezen fért bele az edénybe, és feleslegesen sok időt...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűAz olajbogyókat feldaraboljuk. A fetát a tejföllel elkeverjük,majd a masszáhiz hozzáadjuk a borsot és az olivabogyókat,és jól összekeverjük(ha hígabbra szeretnénk mehet bele több...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűEgy csomó hónapos retket és egy csokor újhagymát megtisztítunk, felaprítunk és serpenyőben, 15 dkg kockázott bacon szalonnával összepirítjuk. Mikor a szalonna pirosodik, a zöldsége...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemájat megtisztítom, majd nagyobb darabokra vágom. A vöröshagymát csíkokra vágom, és a zsiradékon egészen puhára párolom. Ezután adom csak hozzá a karikára vágott fokhagy...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű