Tojás
liszt
durván reszelt nyers krumpli
sör
só
bors
Hígabb nokedli tésztát készítünk belőlük.
A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a masszába és azonnal a forró olajba tesszük.
A burgonyákat héjában megfőzzük, majd a főzővízben hagyjuk őket kihűlni. Ha kihűltek, akkor meghámozzuk, majd a reszelő legnagyobb lyukán lereszeljük. Én elosztottam a burgonyát...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tészta hozzávalóit egy tálban jól összegyúrjuk. Hagyjuk picit pihenni, pont elég neki annyi pihenő míg a tölteléket elkészítjük. A bacon szalonnát egy kicsit megpirítjuk. A...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA tejet 40-45 °C ra melegítjük,szigoruan max 45°C,majd a natur joghurtot csomómentesre keverjük a tejben a cukorral. Joghurt program,8 óra múlva 1,10 kg natur joghurtot kapunk!Kb...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA tojást keményre főzzük, megpucoljuk, kihűtjük, majd feldaraboljuk. Egy tojás sárgáját elkeverünk mustárral, tejföllel és ízlés szerint sózzuk, borsozzuk, pár csepp citromlével...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Könnyű