menu

Családireceptkönyv.hu

Panírozás másképpen


Írta:

Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Tojás
liszt
durván reszelt nyers krumpli
sör

bors

Elkészítés:


Hígabb nokedli tésztát készítünk belőlük.
A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a masszába és azonnal a forró olajba tesszük.

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Egyéb ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Írta: Brigi
Lángos
Lángos

A tejet meglangyosítom, és feloldom benne a cukrot, felfuttatom benne az élesztőt. Robotgéppel, vagy jó erős karokkal hozzákeverem a lisztet, és a sót, majd addig dagasztom, míg...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
SAJTCHIPS
SAJTCHIPS

A sajtot lereszeljük, majd a sütőpapírral kibélelt tepsiben kis halmokat formázunk, pici ellapítjuk. A tetejüket megszórjuk fűszerekkel, magokkal. Előmelegített sütőben 180 foko...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Fűszerek III.
Fűszerek III.

Szegfűszeg Népies neve: fűszerszegfű, szegecskeEgyike a legrégibb és a legkedveltebb aromájú fűszereknek. A fűszer jellemző, kellemes, fűszeres illatú, kesernyés, édeskés íz...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Zölddió pajzsmirigyre
Zölddió pajzsmirigyre

Mossuk meg a diókat, töröljük szárazra és szurkáljuk meg őket tűvel vagy éles késsel. Tegyük a diókat egy üvegbe, és öntsük rájuk a mézet. Hagyjuk nyitottan, és tegyük ki a napra l...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk