Tojás
liszt
durván reszelt nyers krumpli
sör
só
bors
Hígabb nokedli tésztát készítünk belőlük.
A húst lisztbe forgatjuk, majd megmártjuk a masszába és azonnal a forró olajba tesszük.
1. Brasno pomjesati sa svim suhim sastojcima. Dodati sad vodu i mljeko koje mora biti mlako i redom sve ostale sastojke. Mjesati oko par minuta. Ostaviti na toplo da se udvostruci...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA cukkinit vékonyra szeljük, egy 25×25-ös tűzálló tálban elrendezzük. Leöntjük az olvasztott vajjal, megszórjuk kevés sóval és borssal. Lefedve 180 fokos sütőbe toljuk fél órára....
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A tésztát sós vízben megfőzzük. A húst nagyobb darabokra vágjuk, kevés olajban pirítani kezdjük. Fűszerezzük és hozzáadjuk a zúzott fokhagymát, minden oldalát megpi...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűAz élesztőt kevés cukros tejben felfuttatom, majd a kenyérsütő gépbe teszem a többi hozzávalóval együtt és alaposan kidolgoztatom. A tésztát 3 részre osztom, a töltelék hozzávalóit...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Közepes