2 csirkemáj
1 tojás
1/2 fej (kicsi)vöröshagyma
3 szál petrezselyemzöld
2 evőkanál búzadara
2 evőkanál zsemlemorzsa
1 szeletke vaj vagy kicsi olaj
só
bors
A hagymát nagyon apróra vágom.
A májat késsel elkaparom. A petrezselyemzöldet felaprítom.
A vajat felforrósítom, megdinsztelem rajta a hagymát. Hagyom kihűlni.
Hozzáadom a petrezselyemzöldet, a tojást és a májat. Sózom, borsozom. Összekeverem.
Beleteszem a grízt és a zsemlemorzsát......összekeverem.
Teáskanállal......a forró levesbe szaggatom. Kb. 5 percig főzöm.
Lassú forrásban éppen hogy lévő levesbe kekk szaggatni akkor nem fő szét
Elkészítés: A pogácsát előző napról megmaradt főtt krumpli felhasználásával is készíthetjük, vagy a megmaradt krumplipüréből, de akkor ebben az esetben a margarinból kevesebbet t...
Elkészítési idő:kevés olivaolajon (vagy a tonhalkonzervről leöntött olajon) spenótleveleket (lehet kapni mirelit spenótlevél golyókat, de jó fagyasztott massza is) sóval, borssal, fokhagymával meg...
Elkészítési idő:Preheat your oven to 400F. Cut your baguette in half, and then cut each half length-wise. (This makes the full loaf easier to manage, and allows you to place a half loaf at each en...
Elkészítési idő: