- csíkokra vágott csirkehús
- tojás
- tejföl
- tej
- petrezselyem
- sajt
1. A csíkokra vágott húst keverd össze 1-2 evőkanálnyi tejföllel és add hozzá a felaprított petrezselymet.
2. 1 tojást verj fel, adj hozzá 1 dl tejet, keverd össze és adagold a formákba.
3. A húsok tetejére tegyél sajtot és már mehet is a sütőbe.
Kellemes sütést és jó étvágyat kívánok
A csirkemellet vágjuk apró kockákra.A tejfölt a lisztel,tojásokkal fűszerekkel keverjük jól össze majd tegyük hozzá a reszelt sajtot és a csirke darabokat. A formát kenjük ki vajja...
Elkészítési idő: 1 óra 30 perc Nehézség: KönnyűA csirkemelleket sózzuk, borsozzuk. A tömlős sajtot fokhagymával, sóval, borssal, oreganoval összekeverjük. A bacont kiterítjük, rátesszük a csirkemelleket, a sajtot, majd beg...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA csirkecombokat megtisztítjuk, megmossuk, feldaraboljuk alsó-felső részre, majd besózzuk. A hagymákat tisztítás után finomra vágjuk, majd felhevített zsírban megdinszteljük. Miko...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA joghurtot egy tálba öntjük, összekeverjük a zúzott fokhagymával. A csirkemellet csíkokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk, majd beleforgatjuk a joghurtos pácba és legalább egy órára a h...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű