- csíkokra vágott csirkehús
- tojás
- tejföl
- tej
- petrezselyem
- sajt
1. A csíkokra vágott húst keverd össze 1-2 evőkanálnyi tejföllel és add hozzá a felaprított petrezselymet.
2. 1 tojást verj fel, adj hozzá 1 dl tejet, keverd össze és adagold a formákba.
3. A húsok tetejére tegyél sajtot és már mehet is a sütőbe.
Kellemes sütést és jó étvágyat kívánok
Pároljuk meg a hagymákat a zsiradékon, öntsük rá a vizet, majd rakjuk bele a húst. Várjuk meg még kiengedi a hús a levét, ekkor tegyük bele a fűszereket és főzzük meg. A főzés vég...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A ratatouille-hoz (azaz francia lecsóhoz) a padlizsánokat nagyobb kockákra vágjuk, 1/2 órára besózzuk. A paradicsomokat meghámozzuk, gerezdekre szeljük. 2. A paprikákat kocká...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A húst kicsontozzuk, nagy darabokra vágjuk, sózzuk, borsozzuk. 2. A húst megforgatjuk forró olajon, forró vízzel felöntjük, (még jobb a csirkehúsleves leve ami készülhet a c...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA sütőt előmelegítjük 180 fokra. Közben a lekapargatott és hosszában félbevágott sárgarépákat ferdén 1/2 cm vastagra szeleteljük. A megtisztított hagymát félbe-, majd csíkokra vágj...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű