menu

Családireceptkönyv.hu

Mennyei finom sült tarja recept


Írta:

Elk. idő: 1 ora
Adag: 6fő
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


Ezt a receptet én sokszor sütöttem már de nem gombával hanem csinálok krumlipürét füszeressen formálható állagut és ezt teszem a hus köré ja és minden husszelet alá becon teszek , tojást a közepébe só és pirospaprikával izesitve sütöm sajtot nem mindig teszek rá. Nagyon finom és kiados étel.

Elkészítés:


Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.

Mennyei finom sült tarja recept

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept tipusa:


Sertés húsból készült ételek,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar
Írta: Nikolett
Sajtos sertéskaraj
Sajtos sertéskaraj

A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan...

Elkészítési idő: 30 perc
Nehézség: Könnyű
share
Avatar
Írta: Ruman Imre
Óvári sertésszelet
Óvári sertésszelet

A hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszt...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Comb - Nagykunsági bojtár pecsenye - OK
Comb - Nagykunsági bojtár pecsenye - OK

1. A combot felkockázzuk, a kolbászt karikára, a gombát szeletelve, a hagymát a füstölt szalonnát, zöldpaprikát és a paradicsomot szintén kockára vágjuk. 2. A füstölt szalonnát...

Elkészítési idő:
Nehézség: Nehéz
share
Avatar Mátrai borzaska
Mátrai borzaska

Húsokat szeletekre vágjuk majd bepácoljuk. Krumplit egy tálba reszeljük hozzá adjuk a sót borsot tojást és a lisztet, egy ragadós masszát kell kapjunk. Ezután a húsokat beforgatj...

Elkészítési idő: 3 óra
Nehézség: Közepes
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció assignment_ind Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk