Ezt a receptet én sokszor sütöttem már de nem gombával hanem csinálok krumlipürét füszeressen formálható állagut és ezt teszem a hus köré ja és minden husszelet alá becon teszek , tojást a közepébe só és pirospaprikával izesitve sütöm sajtot nem mindig teszek rá. Nagyon finom és kiados étel.
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
1. A kétféle húst összekeverjük a tojással, rizzsel, 6 deka pirított reszelt vöröshagymával, sóval és fűszerrel s a levelekbe csavargatjuk henger alakúra, a levelek két végét vissz...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hússzeleteket sóztam, borsoztam, rizslisztbe forgattam majd kevés olajon mindkét oldalukat gyorsan kisütöttem. A vöröshagymát, fokhagymát megpucoltam, előbbit fél karikákra, utób...
Elkészítési idő: 1,5-2 óra Nehézség: KözepesA sertéscombot kockákra vágjuk, a vöröshagymát felaprítjuk. Két evőkanálnyi zsírt egy nagyobb lábasban felolvasztunk, ebben üvegesre pároljuk a hagymát. Egy deci vízzel felenged...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA paradicsompürét, 2 evőkanál olajjal, a zúzott fokhagymával és a fűszerekkel összekeverjük. A húsokat átkenjük a paradicsomos keverékkel, letakarjuk és hűtőben pihentetjük legaláb...
Elkészítési idő: 70 perc Nehézség: Könnyű