Ezt a receptet én sokszor sütöttem már de nem gombával hanem csinálok krumlipürét füszeressen formálható állagut és ezt teszem a hus köré ja és minden husszelet alá becon teszek , tojást a közepébe só és pirospaprikával izesitve sütöm sajtot nem mindig teszek rá. Nagyon finom és kiados étel.
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
A hússzeleteket jó vékonyra kiklopfoljuk, majd óvatosan sózzuk és alaposan meghintjük frissen őrölt borssal. A húst kizsírozott (nem olajozott!) tepsibe tesszük szorosan...
Elkészítési idő: 30 perc Nehézség: KönnyűA hagymát apróra, a gombát szeletekre vágjuk. A karajszeleteket kiklopfoljuk, sózzuk, borsozzuk, megszórjuk grillfűszerrel, és kevés vajon elősütjük. A vöröshagymát vajon megdinszt...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A combot felkockázzuk, a kolbászt karikára, a gombát szeletelve, a hagymát a füstölt szalonnát, zöldpaprikát és a paradicsomot szintén kockára vágjuk. 2. A füstölt szalonnát...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézHúsokat szeletekre vágjuk majd bepácoljuk. Krumplit egy tálba reszeljük hozzá adjuk a sót borsot tojást és a lisztet, egy ragadós masszát kell kapjunk. Ezután a húsokat beforgatj...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Közepes