Családireceptkönyv.hu

Gombafasírt


Írta:

Elk. idő: 40 perc
Adag: 2 adag
Nehézség: Könnyű
print

Hozzávalók:


40 dkg gomba
1 db zsemle (áztatott)
1 db tojás
1 csokor petrezselyem
1 ek sertészsír (vagy napraforgó olaj)
bors ízlés szerint
majoranna ízlés szerint
só ízlés szerint
10 dkg zsemlemorzsa
2 dl napraforgó olaj (a sütéshez)

Elkészítés:




A megfelelően előkészített gombát (akár több fajtából is) felaprítjuk és zsíron, vagy olajon petrezselyemmel addig pároljuk, amíg a levét el nem főtte.
A gombát összedolgozzuk a zsemlével és 1 egész tojással, majd sóval, borssal, majorannával ízesítjük.
Zsemlemorzsában megforgatva kézzel pogácsákat formálunk belőle.
Olajban kisütjük, akár a sima fasírtot.
Rizzsel tálaljuk.

Gombafasírt

Kinek a kedvence ez a recept?


favorite Kedvenc receptnek jelölés Kedvenc receptem

Recept típusa:


Vegetáriánus,
Beszéljétek meg főzési tapasztalataitokat
Recept ajánló
Avatar Bundáskenyér paleo
Bundáskenyér paleo

aztán kacsazsírban kis evőkanálnyi halmokban kisütni. Ebből az adagből ennyi lesz amit látsz a fotón. Bundáskenyérhez ugyan semmi köze, de valahogy mégis hasonlít az íze rá. smil...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
Avatar Kápiapaprika krém kenyérre
Kápiapaprika krém kenyérre

A sült paprikát helyezzük egy zacskóba, ott a héja könnyen és hamar elválik. Vigyázzunk kezünket ne égessük meg, az összes paprikáról szedjük le a héját. A paprikát daraboljuk, ma...

Elkészítési idő:
Nehézség: Közepes
share
Avatar
Írta: Bab
Cukkíni-korongok
Cukkíni-korongok

A cukkinit lereszeljük, hozzáadjuk a fűszereket, a tojást és elkeverjük a zabpehellyel, útifűvel, illetve a reszelt sajttal. Hagyjuk állni pár percet, majd egy kókuszzsírral átk...

Elkészítési idő:
Nehézség: Könnyű
share
close add person Belépés recent_actors Regisztráció account_balanceASZF info Impresszum thumb_up Facebook oldalunk