1 l tej
1 tasak tejszínízű pudingpor
4 dl kókusztej
8 ek cukor
1 csomag vaníliás cukor
8 ek kókuszreszelék
A tej 3/4 részét feltesszük forrni, a cukorral. Eközben a maradék tejjel csomómentesre keverjük a pudingport.
Ha felforrt a tej, hozzáadjuk a kókusztejet, a vaníliás cukrot, a tejben elkevert pudingport és a kókuszreszeléket.
Folytonos kevergetés mellett összefőzzük. Kissé sűrű, de még sem főzött krém állagúnak kell lenni, hiszen nem pudingot, hanem levest készítünk. Ha mégis sűrűbb lett a kelleténél, tej hozzáadásával orvosolhatjuk.
Ha kész, kihűtjük, majd egy szűrő segítségével átszűrjük, hogy ne maradjon benne reszelék.
Lehűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
Összegyúrni, klasszikus húsdarálón a formán átnyomni, sütés előtt cukorral megszórni.
Elkészítési idő:A lisztet, cukrot és a sütőport összekeverem. A lisztes keverék felét, kivajazott, morzsával kikent tepsibe szórom, majd rászórom a túrót. A túró tetejére vagdalom a vajat, egyenle...
Elkészítési idő: 1óra