1 l tej
1 tasak tejszínízű pudingpor
4 dl kókusztej
8 ek cukor
1 csomag vaníliás cukor
8 ek kókuszreszelék
A tej 3/4 részét feltesszük forrni, a cukorral. Eközben a maradék tejjel csomómentesre keverjük a pudingport.
Ha felforrt a tej, hozzáadjuk a kókusztejet, a vaníliás cukrot, a tejben elkevert pudingport és a kókuszreszeléket.
Folytonos kevergetés mellett összefőzzük. Kissé sűrű, de még sem főzött krém állagúnak kell lenni, hiszen nem pudingot, hanem levest készítünk. Ha mégis sűrűbb lett a kelleténél, tej hozzáadásával orvosolhatjuk.
Ha kész, kihűtjük, majd egy szűrő segítségével átszűrjük, hogy ne maradjon benne reszelék.
Lehűtve, tejszínhabbal tálaljuk.
A többi cukrot a tojássárgákkal habosra verjük.Az átszitált lisztet keverőtálba tesszük, közepére mélyedést készítünk és beletesszük a habos tojást, a felfuttatott élesztőt ,a felo...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesFeltesszük főni kétszer annyi vízben, mint a meggy. Sózzuk, cukrozzuk és beleszórjuk a szegfűszeget, a fahéjat. A pudingport csomómentesre keverjük a tejszínnel, és a leves levév...
Elkészítési idő: Fél óra Nehézség: KönnyűA lisztet elkeverjük a sóval, a cukrokkal, a tojások sárgájával és a tejszínnel, hogy gyúrható tésztát kapjunk. Amikor a tésztát összegyúrtuk, ketté vesszük, aztán egyiket a másik...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA vizet feltettem egy lábasban, fahéjat,szegfűszeget,citromkarikákat,sót,mézet összefőztem,a darabos fűszereket kivettem,a többféle gyümölcsöt beletettem. Főzőtejszínt 1 puncs pud...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű