1 db csirkemell filé
1 közepes db póréhagyma
1 db lilahagyma
1 db vöröshagyma
4 gerezd fokhagyma
1 csokor snidling
20 dkg gomba
4 ek napraforgó olaj
só ízlés szerint
bors ízlés szerint
3 dl víz
5 dkg camembert sajt
200 ml főzőtejszín
Megtisztítjuk a hagymákat, a pórét karikákra vágjuk, a vörös- és lilahagymát pedig félbe, majd szeletekre vágjuk. A gombát is felszeleteljük tetszésünk szerint. A húst kockákra vágjuk.
Kevés olajon megdinszteljük a hagymákat, majd kiszedjük tányérra. A húst ekkor tesszük a serpenyőbe, és fehéredésig pirítjuk, sózzuk-borsozzuk, majd visszatesszük a hagymát, hozzányomjuk a fokhagymát, és kevés vízzel megpároljuk.
Mikor kezd puhulni, hozzáadjuk a gombát, és belemorzsoljuk a camembert sajtot, ekkor újrafűszerezzük. Ha már teljesen puha a hús és a gomba is, hozzáadjuk a tejszínt, és készre főzzük.
Amikor elzárjuk alatta a gázt, hozzáadjuk az apróra vágott snidlinget.
A csirkemellfilét 9 részre vágjuk, majd besózzuk. Egy filére egy szelet gépsonkát teszünk, egy szelet trappista sajtot és feltekerjük. Lisztbe forgatjuk, majd felvert tojásba, végü...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűForró olajban lepirítjuk a hagymát, mehet rá a kockázott csirkemell, sózzuk , borsozzuk és félpuhára pároljuk. Ekkor hozzáadjuk a felkockázott répát, majd ha kicsit puhult, mehet a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fokhagymát megpucoltam, lobogó vízben 1 percig főztem. A megsózott csirkecombokat 5 dkg vajon mindkét oldalukon megpirítottam, majd kiszedtem egy tálra. A vajhoz hozzáöntöttem a...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst felszeleteljük és egy tálba tesszük. A joghurtba keverjük a fűszereket, a zúzott fokhagymát és 3 evőkanál olívaolajat is, összekeverjük a csirkével. Lefedjük és legalább 3 ó...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű