25 dkg trappista sajt
2 tojásfehérje
zsemlemorzsa
sütéshez
olaj
A sajtot lereszeljük, a két tojásfehérjét enyhén felverjük, összekeverjük.
Golyókat formálunk a masszából, zsemlemorzsába forgatjuk, és bő olajban kisütjük.
A tarhonyát egy lábasban aranybarnára pirítjuk, kivesszük és félrerakjuk. Ugyanebben a lábasban egy kevés olajat hevítünk és 2-3 percig pirítjuk a felkarikázott kolbászt. Rádobjuk...
Elkészítési idő:A dolog úgy kezdődött, hogy szoktam sült zöldséget csinálni Maggi receptje alapján, (http://kisribizli.blogspot.hu/2013/01/sult-zoldseg.html), de mindig már nyersen belenassolok,...
Elkészítési idő: 1 óra + aszalásTégy fel sós vizet a rizshez. Kockázd fel a sárgarépát, és pici vajon párold meg, majd tedd egy jénaiba. Ha forr a víz, dobd bele a gyorsrizses zacskót. Pucold meg a cukkiniket, sz...
Elkészítési idő: 30 perc