2 zsenge cukkini
1 vöröshagyma
30 dkg darált hús (csirke vagy pulyka)
20 dkg gomba
1 tyúkhúsleves kocka
2 dl főzőtejszín
2 paradicsom
1 csokor petrezselyem
reszelt sajt
só
őrölt bors
olaj
cukkiniket megmossuk, szárazra töröljük, kettévágjuk és a belsejüket karalábé vájóval kikapargatjuk.
Az apróra vágott vöröshagymát kevés olajon megpároljuk, rátesszük a felszeletelt gombát, sózzuk, borsozzuk és fedő alatt zsírjára sütjük.
Hozzáadjuk a darált húst, fehéredésig sütjük, felöntjük kevés vízzel, hozzádobjuk a húsleveskockát, félig megfőzzük, majd a cukkinik kikapargatott belsejét és a finomra vágott petrezselymet is hozzáadjuk, sózzuk. Amikor megfőtt kevés liszttel meghintjük, ráöntjük a tejszínt.
Addig főzzük, míg kicsit besűrűsödik.
A cukkiniket megtöltjük a húsos masszával, paradicsomszeleteket teszünk rá. Reszelt sajttal bőven megszórjuk, kevés olajat öntünk alá és forró sütőben szép pirosra sütjük. Forrón tálaljuk.
1. Hámozd meg a cukkinit és párold puhára. 2. Tedd a párolt cukkini darabokat és az összes hozzávalóz egy mixerbe és turmixold simára. 3. Simítsd folpackkal bélelt formába a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. lépés A vizet felforralom. 2. lépés A forrásban lévő vízbe beletettem a 3 evőkanál zabpelyhet és egy kiskanál kakaóport (natúrt), kis fahéjat, egy kis mazsolát. 3. lépés M...
Elkészítési idő: 10 perc Nehézség: KönnyűElőször a gombát alaposan átmossuk, majd vékonyra szeleteljük. A vöröshagymát finomra aprítjuk, és a felhevített olajon kissé megpirítjuk. ztán rádobjuk a felszeletelt gombát...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű