1 voroshagyma.200g bulgur,1 kk etelizesito por,fel csokor petrezselyem,100g juhturo, 1 tojas,2-3ek liszt,so bors
a finomra vagott hagymat uvegesre piritom pici olajon,raszorom a bulgurt at piritom es fel ontottem kb 4dl forrasban levo vizzel,bele az etelizesito...kb 5-8 percig fozogettem,kavartam....aztan kihutottem....
miutan kihult bele tettem a tojasokat,a sajtot bele daraboltam,a petrezselymet,lisztetes utanna soztam borsoztam....
ebbol amasszabol vizes kezzel 8 egyforma korongot formazok nekem 94g volt egy korong.... es kb2eknyi oliva olajon mindket oldalat ropogosra sutottem kb 5-10 perc......
egy darab korongban 19ch van
lehet felturbózni + kecske sajt,2 tojast es 2ek tk lisztet (11g)
Háromszoros vízben megfőzzük a kölest. Leszűrjük, és hideg vízzel leöblítjük, majd hűtőbe tesszük, hogy teljesen lehűljön. Eközben kockákra vágjuk a cukkinit, és egy teflon serpen...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A kelkáposztaleveleket késsel kockázzuk fel, majd tegyük késes aprítóba. Daráljuk finomra a kenyérbéllel együtt. Keverjük hozzá a tojást, a reszelt sajtot. Gyúrjuk össze a massz...
Elkészítési idő: 30 PERC + SÜTÉS Nehézség: KözepesA lisztet, a keményítőt, a sütőport, a sót és a fűszereket összekeverjük, majd hozzáöntjük a vizet. A tésztát legalább 1 órán át állni hagyjuk. A karfiolt és a répát gőz fölött...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű