20 dkg darált mák
2 teáskanál sütőpor
Édesítő, pl. eritrit (ízlés szerinti mennyiség)
1 citrom leve és lereszelt héja
3 db alma lereszelve
2 tojás
1/2 mk fahéj
Az egész tojásokat habosítsd fel,el, majd add hozzá a többi alapanyagot, jól keverd össze.
- Szilikon sütőformában 180 fokon 25-30 perc alatt süsd készre.
Egyszerű, laktató és isteni finom!
Elkészítése: A pudingport, a tejet és a cukrot egy edénybe tesszük, a szokásos módon megfőzzük. Amikor elkészült, a vaníliaaromát is hozzákeverjük és hagyjuk kihűlni. A tejszính...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű15dkg kenyérliszt (én most Nutrit használtam, de pl múltkor a lúdlábnál Mester kelt tészta liszttel készült), 150ml víz, csipet só, 1 ek cukor, 2 ek méz, késhegynyi szódab. és ugya...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA burgonyákat héjastul megfőzzük, ha kihűltek, meghámozzuk és összetörjük. Egy nagy tálban összekeverjük a kétféle lisztet, a csipet sót, a kihűlt, áttört burgonyát egy tojással és...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElőkészítés: Az egész mandulát, amin a barnás héj is rajta van, áztassuk be forrásban lévő vízbe 5 percre, így könnyen kinyomható a mag a héjból. A megtisztított mandulaszemeket jó...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz