20 dkg porcukor
25 dkg margarin
1 ek zselatin
3 ek cukrozatlan kakaópor
3 ek víz
18 dkg tejpor
10 dkg puffasztott rizs
A porcukrot, margarint, kakaót, vizet, és a zseletint hőálló tálba tesszük, és kevergetve összefőzzük.
Levesszük a tűzről, és beletesszük a tejport.
Gyorsan összedolgozzuk, mert gyorsan húz.
Beletesszük a puffasztott rizst, elkeverjük.
Fóliával bélelt őzgerinc formába simítjuk.
Másnap kifordítjuk a formából, és szeleteljük.
A lisztet, cukrokat elmorzsoljuk a vajjal, majd a tojássárgával összegyúrjuk. Folpackba csomagolva hűtőbe tesszük. Amíg hűl a tészta, addig elkészítjük a krémet. A cukrot és a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A lisztet összekeverjük a porcukorral, a citrom reszelt héjával és kifacsart levével, majd hozzáadjuk a vajat, tojást és összegyúrjuk a tésztát. 2. Enyhén lisztezett felületen...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA joghurtot, a cukrot és a zselatint éppen csak a forráspontig felmelegítjük (közben kevergetjük), és hagyjuk kihűlni. Ezután egy nagy edénybe tesszük a tejszínnel és a gyümölcsökk...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA fenti 3 lapot meg kell sütni. A krémet 6 dl tejben felfőzünk 5 evőkanál búzadarát, majd lehűtjük. 1 csomag rámát kikeverünk 25 dkg porcukorral, majd összekeverjük a darával. Megt...
Elkészítési idő: 3 óra Nehézség: Könnyű