25 dkg liszt
20 dkg puha vaj
20 dkg kristálycukor
1/2 kk sütőpor
csipet só
2 tojás
25 dkg darált dió
20 dkg tejcsokoládé
1. A hozzávalókból tésztát gyúrunk, majd a durvára aprított csokit beleszórjuk.
2. Kis golyókat csinálunk, majd egy kicsit szétlapítjuk őket, és a tepsibe rakjuk úgy, hogy ne érjenek össze, sőt egy kicsit legyenek egymástól távol.
3. 180 fokra előmelegített sütőben 15 percig sütjük.
Mikor először megsütöttem, egyből kellett egy másik adagot is sütnöm, mert nem élt többet mint félóra.
A tojásokat szétválasztjuk, külön tálba a fehérjét és a sárgáját. A tojások sárgáját a cukorral fehéredésig keverjük, hozzáadjuk a kihűlt kávét, elkeverjük. Hozzáadjuk az átszitál...
Elkészítési idő: 60 percLeszűröm a kompótot, hagyom lecsepegni és kb 1,5 deci kompót levébe meg áztatom a zseletint. A pudingporokat sürű pépé főzöm a tejjel s mikor már megfőt leveszem a tűzhelyről hozzá...
Elkészítési idő:Leszűröm a kompótot, hagyom lecsepegni és kb 1,5 deci kompót levébe meg áztatom a zseletint. A pudingporokat sürű pépé főzöm a tejjel s mikor már megfőt leveszem a tűzhelyről hozzá...
Elkészítési idő: