Recept:
Mindent egy tálban kézi habverővel összekeverünk, majd egy tapadásmentes edénybe öntjük, tetejét megszórhatjuk cukormentes befőttel, vágott dióval.
Előmelegített sütőben 200°C-on kb 30-40 percig sütjük. A szélén és a színén látszik, mikor jó. Poreritrittel szórjuk meg a tetejét!
Csak 30g lisztet tartalmaz!!
A mintás tésztához a vajat kikeverjük a cukorral. A tojásfehérjét fel habosítjuk, beleforgatjuk a vajas keverékbe. Hozzákeverjük a lisztet. A sütőpapírra előrajzoljuk a mintát....
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűA cukrot a vajjal és 1 csomag vaníliás cukorral jól kikeverünk, majd hozzáadjuk a tojást. Beletesszük a tejet, a sütőporral, kakaóporral összekevert lisztet. A citrom reszelt h...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sütőt 180 fokra melegítjük, a tepsit vékonyan kikenjük olajjal. A tésztához az egész tojásokat, a cukrot és a kakaót habverővel fehéredésig verjük. Hozzáöntjük az olajat, majd a...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű1. A málnát jól átnézzük, hogy tiszta legyen. Egy kisebb, alacsony szegélyű tepsit kivajazunk és lisztezünk. 2. A hagyományos módon piskótatésztát készítünk, azaz a tojások sárgá...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű