Hozzávalók:
fűszerek
tarja
gomba
tojás
sajt
tejföl
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
.a tarját mind 2 oldalán meg klopfolom,(meg puhítom a hús rostjait),majd be fűszerezem,a sóval óvatosan bánok,mert mustárral és zúzott fokhagyma keverékével be dörzsölöm,1 tálba ra...
Elkészítési idő: 24+0,5 óra Nehézség: KönnyűA szalonnát felaprítjuk, és lassú tűznél kisütjük a zsírját. A pörcöt kiszedjük. A vöröshagymát finomra vágjuk, és megdinszteljük a kisült zsíron. Ezután átpirítjuk rajta a sertésh...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA padlizsánt felkarikázzuk, és serpenyőben minkét oldalát egy pár percig megsütögetjük. Egy másik serpenyőben megcsináljuk a ragut: hagyma, husi, fűszerek, paradicsomszósz, úgy sac...
Elkészítési idő: 45 perc Nehézség: Könnyű1. A káposztát megtisztítjuk, külső leveleit levesszük, a torzsáját kivágjuk. 2. A káposztát egy edénybe helyezve vízzel felöntjük és megpároljuk. 3. A 10 külső levelet lef...
Elkészítési idő: Nehézség: Nehéz