Hozzávalók:
fűszerek
tarja
gomba
tojás
sajt
tejföl
Recept: a tarját besózzuk, hirtelen serpenyőben elősütjük, majd kizsírozott tepsibe tesszük. 1 kg gombát hagymával puhára pirítunk, sóval és fehérborossal ízesítjük. A gombaragut a hús köré rakjuk (mintegy falat képezve), meglocsoljuk tejföllel, majd megszórjuk reszelt sajttal (csak a ragut). A húsokra egy-egy tojást ütünk, pirospaprikával megszórjuk és kb. 1,5 óra alatt, fóliával letakarva készre sütjük.
Ui.: aki nem szereti a gombát, készítse el hagymás csirkemájjal. Azzal építsen falat a hús köré.
1. A megfőtt csülköt kicsontozzuk és kihűtjük. 2. A lisztet összegyúrjuk a tejben megfuttatott élesztővel, héjában főtt, még melegen áttört, de már kihűlt burgonyával és csipet...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA húst összekeverem a rizzsel és a tojással, sózom és borsozom. 9-10 részre osztom a húst és gombócokat formálok belőle, hőálló edénybe teszem őket. A paradicsomlevet ízesítem a...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húsos masszát összeállítom. Folpackra teszek belőle kb. két kanállal, ráhajtom a másik felét, ellapítom. Beleteszek a főtt tojásokból egyet, amit előtte lisztbe forgatok. A husi...
Elkészítési idő: Kb. 1/2 óra Nehézség: Közepes15 dkg gombát és a metélőhagymát kockákra, a petrezselyemzöldet apróra vágjuk. Hozzáadjuk a habosra kevert tojást, a tejfölt, sózzuk, borsozzuk és jól összedolgozzuk. Közben a hú...
Elkészítési idő: Nehézség: Közepes