1 kg kockára vágott csirke mell,50 dkg gomba,1 fej apróra vágott hagyma,4 gerezd fokhagyma,20 dkg füstölt szalonna,5 dl tejfel,1 evőkanál lecsó,,pici piros paprika,ízlés szerint só,bors,1 púpos evőkanál liszt,
a szalonnát fel kockázom és ki sütőm,ki szedem belöle a pörcöt és bele teszem a hagymát és a gombát mikkor meg pirult a gomba és a hagyma bele teszem a lecsót fűszereket és a fok hagymát,jól össze főzöm,bele öntöm a simára ki kevert tejfelt és meg szórom a lisztel,a csirke mell kockákat meg sózva külön sűtöm meg,és tálaláskor öntöm rá a gombás ragut,főtt tésztával vagy vajas galuskával tálalom,
A csirkemellet mossuk meg, töröljük szárazra, majd vágjuk fel kisebb kockákra. A gombát ízlés szerint szeleteljük fel. Az újhagymát vágjuk fel vékonyra, és a fokhagymát vágjuk apró...
Elkészítési idő: Nehézség: KözepesA kacsacombokat a sütés előtti napon szórd meg rozmaringlevelekkel, összemorzsolt babérlevéllel, kakukkfűvel, illetve ízlésed szerint sóval, borssal. Tedd hűtőbe a fűszerezett húst...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: Könnyűa combok bőrét lehúzom. A forgóknál kettévágom. A gombát tisztítás után felszeletelem, a hagymát karikára vágom. A megsózott, megborsozott csirkecomb darabokat külön-külön, bőré...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA sajtos rakott csirkemell elkészítéséhez egy tepsi alját vékonyan kiolajozzuk, és kirakjuk a baconszeletek felével. 190 fokra előmelegített sütőbe toljuk, és 5 perc alatt félig ro...
Elkészítési idő: 60 perc Nehézség: Közepes