néhány szem nagyobb burgonya,csemege kukorica,olívaolaj,fokhagyma,mustár,só,bors,majoránna,
1, A krumplit megmossuk és héjában főzzük, vagy sütjük nem egészen puhára.2, Ezután a krumplikat félbevágjuk, közepüket egy kiskanállal kivájjuk úgy, hogy a burgonyának azért egy kis pereme is maradjon.3, A kivájt krumplit összekeverjük egy kevés olívaolajjal, felaprított fokhagymával, mustárral. Hozzáadjuk a kukoricát is és ízlés szerint fűszerezzük.4, A masszát a kivájt krumplikba töltjük.5, A töltött burgonyákat egy hőálló tálba sorakoztatjuk és grillezőben vagy 180 fokos sütőben készre (kb. 20 perc) sütjük.
Nagy étkűek fogyaszthatják köretként, nem (egészen) vegánok süthetnek rá sajtot is. Mindenhogyan nagyon jó, elrontani pedig szinte lehetetlen.
Egy nagy fazékban tegyünk del vizet forrni. Amíg melegszik, a por állagú hozzávalókat alaposan elvegyítjük egy tálban, majd hozzáadjuk a 3dl vizet. Meglepően gyorsan fog összeálln...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűElkészítése: A burgonyát meghámozzuk és sós vízben megfőzzük, majd összetörjük és kihűtjük. A répát és a cukkinit megtisztítjuk, lereszeljük és hozzákeverjük. Beledolgozzuk a zúzo...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA kelkáposztának kivágom a torzsáját,forró vízbe téve lejönnek a levelek,kicsit hagyom hogy egyet forrjon,és szépen egyenként kiemelem a vízből. A lereszelt cukkinit,hagymát,fokh...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű