- 30 dkg csirkemell
- 20 dkg penne tészta
- 3 tojás
- 2 csemegeuborka
- 2 dl tejföl
- 3 ek. mustár
- só
- bors
- citromlé
- 1 kk. cukor
- 2 ek. olivaolaj
- 1 paradicsom
- petrezselyem (elhagyható)
- sajt (elhagyható)
1. 30 dkg csíkokra vágott csirkemellet 2 kk. sóval megsózzuk 2 ek. olajon megpirítjuk.
2. 20 dkg penne tésztát sós, forró vízben puhára főzünk.
3. 3 tojást keményre főzünk.
4. 2 dl tejfölben elkeverünk 3 ek. mustárt, 1 kk. sót, 1 kk. borsot 1 tk. citromlevet, 1 kk. cukrot és a 2 db felkockázott uborkát.
5. A húst összekeverjük a tésztával, ráöntjük a szószt, és lazán beleforgatjuk a cikkekre vágott tojást, valamint a paradicsomot.
6. 1-2 cikk paradicsommal, reszelt sajttal és petrezselyemmel megszórva tálaljuk.
A húst szeleteld fel, végezd el az elősütést, de ezúttal a hús mindkét oldalán süljön pirosra. Ezután a szeleteket tedd egy lábasba, borsozd (esetleg még sózd is) és öntsd alá a sö...
Elkészítési idő: kb. 1 óra Nehézség: KözepesA karaj szeleteket kiklopfoltam, só, bors,fokhagyma granulátum keverékével megszórtam. Sajttal töltött A sajtot nagy lyukú reszelőn lereszeltem összekevertem a bakon kockával...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű30 perc
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű