Hozzávalók:
250 g sovány túró
2 tojás
3 ek. zabpehelyliszt
3 ek. zabpehely
1 nagyon csapott mokkáskanál só
10-15 dkg reszelt sajt (trappista, füstölt, edami, bármilyen)
A sajt kivételével az összes hozzávalót összenyunnyogjuk villával, hogy kapjunk egy sűrű masszát. Ha nagyon híg, tegyünk még bele zabpelyhet, de ennek elégnek kell lennie. Érdemes várni öt percet, hogy megszívja magát picikét, mert úgy biztos jó lesz. Addig előszedheted a sütőpapírt és bemelegítheted a sütőt 180 fokra! Sütőpapírozott gáztepsibe evőkanállal kis tallérokat egyengetünk szellősen egymás mellé (mert szétfolyik, mint a popónk, mikor nem guggolunk és tésztát eszünk). Megszórjuk mindet egy kis reszelt sajttal, és mehet is a forró sütőbe. 20 perc alatt gyönyörű aranybarnára sütjük. Lehet ám cifrázni kis csík baconnel a tetején, ami felpöndörödve rásül, vagy fokhagymát tenni bele, óóó
A gyümölcsöt elkezdjük főzni a cukor és a szegfűszeg hozzáadásával. Annyi vizet öntünk hozzá, hogy kb. 3 ujjnyira ellepje. Amikor megfőtt, botmixerrel turmixoljuk, majd egy szűrőn...
Elkészítési idő: 1,5 óra Nehézség: KönnyűEgy nagy tálban a felkockázott banánt az ívójoghurttal botmixer segítségével összeturmixoljuk. Felöntjük a porcukorral elkevert őszilével. A friss barackokat felkoc...
Elkészítési idő: 20 perc Nehézség: KönnyűA barackokat meghámozzuk és 6 db -ot leturmixolunk, a maradék kettőt pedig felkockázzuk. A turmixolt barackot ízesítjük a hozzávalókkal. Beleszórjuk a felkockázott barackokat. Lang...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű