Gomba
Sárgarépa
Hagyma
Liszt
Tarhonya tészta
Fél kiló gombát megtisztítunk, cikkekre vágunk. 2 sárgarépát megtisztítunk és felkockázzuk.
1 kis fej hagymát apróra vágunk és 1 kanál olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a sárgarépát, néhány perc kevergetés után a gombát is. Tovább kevergetjük. Amikor elfőtt a leve, 12 kanál lisztet keverünk hozzá és vízzel felöntjük. Ízlés szerint sót, vegetát, borsot és 1 csipet tárkonyt adunk hozzá. Amikor a répa megfőtt tésztát vagy tarhonyát adunk hozzá. 1 dl tejfölt kikeverünk 1 kanál liszttel, a leveshez öntjük. Amikor felforrt, kész a levesünk.
Read more: http://konyha-kezdoknek.hupont.hu/2/levesek#ixzz3sW055y7l
A zöldborsót megdinsztelem olajon, hozzáadom a felkarikázott zöldségeket. Kicsit pirítom őket, majd meghintem pici cukorral, liszttel és a pirospaprikával, majd felöntöm vízzel. Pu...
Elkészítési idő: 1 óra Nehézség: KönnyűMegfőzzük az apróra vágott pityókát és közben hozzáadjuk a babérlevelet. Adhatunk hozzá kolbászt is. Mikor már majdnem készen van tojást habarunk és belecsorgatjuk. Hagyjuk egyet...
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyűa húst elkészítettem pörköltnek ,hozzá tettem a zöldségeket mikor félig megfőtt a vajbabot és a krumpli kockákat picit berántotta,ízesítettem még őrölt borssal..
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA hozzávalókat jól elkeverjük, majd kb. fél órát pihentetjük. Forrásban lévő vegetás vízbe, vagy a levesbe szaggatjuk bele.
Elkészítési idő: Kb. 1 óra Nehézség: Könnyű