Gomba
Sárgarépa
Hagyma
Liszt
Tarhonya tészta
Fél kiló gombát megtisztítunk, cikkekre vágunk. 2 sárgarépát megtisztítunk és felkockázzuk.
1 kis fej hagymát apróra vágunk és 1 kanál olajban megdinszteljük. Hozzáadjuk a sárgarépát, néhány perc kevergetés után a gombát is. Tovább kevergetjük. Amikor elfőtt a leve, 12 kanál lisztet keverünk hozzá és vízzel felöntjük. Ízlés szerint sót, vegetát, borsot és 1 csipet tárkonyt adunk hozzá. Amikor a répa megfőtt tésztát vagy tarhonyát adunk hozzá. 1 dl tejfölt kikeverünk 1 kanál liszttel, a leveshez öntjük. Amikor felforrt, kész a levesünk.
Read more: http://konyha-kezdoknek.hupont.hu/2/levesek#ixzz3sW055y7l
A zöldségeket megpucoljuk, a répákat karikázzuk, a többi zöldséget kisebb darabokra szeleteljük. Minimális zsiradékon átpirítjuk, majd felöntjük kb. 1 l vízzel. Beletesszük a papri...
Elkészítési idő:A gombát mossuk meg, a hibás részeket vágjuk ki belőle, majd vágjuk fel szeletekre. A zöldségeket mossuk- és hámozzuk meg, majd a sárgarépát karikázzuk fel. Én nem szeretem a feh...
Elkészítési idő:Elkészítés: A gombát felszeletelem, megmosom és egy jó nagy fazékba teszem. A petrezselymet is felvágom apróra, mosom és a gombára öntöm. A kis fej hagymát felszeletelem sírósan ap...
Elkészítési idő: 40