4 db burgonya 20-25 dkg/ db 120 g mozzarella sajt reszelve 150 g kék sajt reszelve Delikát ételízesítő 2 gerezd fokhagyma
Süssük a burgonyákat 60 percig 145 fokon. Addig a kétféle reszelt sajtot keverjük össze.
Miután megsültek, vágjuk ketté, kanalazzuk ki a belsejét, majd keverjük azt össze a reszelt sajtok felével.
Adjuk a sajtos burgonyához a lereszelt fokhagymát és ízesítsük Knorr Delikáttal.
Töltsük meg a burgonyákat a töltelékkel, szórjuk meg a maradék sajttal és süssük 15 percig 180 fokon.
A vajon megpirítjuk a fűszerrel meghintett májat, mindkét oldalán.Szükséges fedő hozzá, nehogy pattogjon! A végén sózzuk! A burgonyát megfőzzük sós vízben, majd áttörjük. Sózzuk,...
Elkészítési idő: Nehézség: NehézA húst daraboljuk és fűszerezzük, egy napig hagytuk össze érni. A hús 1/3-át nagy lyukú, majd a zsiradékkal együtt a többit a közepes rostán ledaráljuk.Nagyon jól bedagasztjuk, maj...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűNem az egész tejbe rakom a sót Mehet liszt 1/3 tojás Liszt 1/3 Élesztős tej Liszt dagasztom és ha kell mehet bele még a maradék tej Mikor majdnem kész akkor adom hozzá az ol...
Elkészítési idő: Nehézség: KönnyűA magokból tejföl sűrűségű szószt turmixolunk,majd izesítjük.Később plusz vizet tehetünk hozzá
Elkészítési idő: Nehézség: Könnyű